7

Анонимен

преди 3 години

И как точно ще глобяват непълнолетен? Няма доходи, няма собственост. Как? Това моментално отпада в съда ако майка му каже, че го е пратила за хляб. И? От пусто в празно. Да си драскаме небивалици в графата "ако мине".

6

Анонимен

преди 3 години

"Мерките се спазват от хората, които са дисциплинирани. Има и много обаче, които не ги спазват и именно това наложи въвеждане на мерки"Някой не е наред с главата. Заради недисциплинираните, които не са спазили старите мерки, се въвеждат нови мерки, които пак ще бъдат спазени само от дисциплинираните.

5

Анонимен

преди 3 години

"3. Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21.00 ч. до 06.30 ч. без основателна причина посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки."В общи линии се забранява излизането от 21:00 до 6:30, а не престоят навън. Ако тийнейджърът излезе в 20:59 той не нарушава забраната.

4

Аз

преди 3 години

Затворете всички заведения. Какво чакате още?

3

Я па я..!

преди 3 години

Вечерен час трябва и за пълнолетните. Тъмната час на денонощието е да си в къщи и да спиш , а не да щъкаш по заведения и дискотеки. И после олеле , какво стана ?

2

Анонимен

преди 3 години

Интересна и "адекватна" противоепидемична мярка. Вирусът спохожда само непълнолетните и върлува навън след 21:00. След неделя с един час по-рано.

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва навсякъде да е така, яки глоби и рестрикции като в Китай, даже и бой иначе няма оправия