53

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте учебните заведения! Престанете да си правите експерименти с нашите деца и възрастни родители!

52

До 6789

преди 3 години

То ако не можеш да оставиш дете на 14 години само у дома за да си научи уроците, не мисля че въобще има нужда да се прахосват ресурси за по нататъшното му обучение.

51

Анонимен

преди 3 години

Мутрите да затварят училищата, когато всички там са или в болница или в моргата.

50

Анонимен

преди 3 години

При 20% деца със симптоми, останалите 80% са заразени без симптоми, т.е. Вълчев ще затваря училище, когато всички се заразят....

49

6789

преди 3 години

Абе, айде стига! Все учителките най - болни, най - застрашени! Ми да напуснат системата! Ще дойдат други, млади! Но къде ще намерят другаде 56 дни отпуска, всяка година увеличение на заплатите?! Дистанционното обучение е ала -бала! Пък и нали ние трябва да работим! Градините, училищата, яслите имат и социална функция!

48

Анонимен

преди 3 години

От учителка в детска градина знам,че масово им водят всякакви болни деца. Има родители които знаят,че децата са им болни и ги водят без даже да слезнат от колата да ги предадат на учителя,защото знаят,че ще му го върнат понеже очевидно е болно. Гледат от колата само детето дали отива до учителката,палят и тръгват бързо преди да са го извикали. И после това дете заразява масово другите. Бай *** не го интересува последствията за околните. Важен е само той.

47

Анонимен

преди 3 години

До ШведНяма нищо безплатно. Просто при вас тестовете се плащат от държавата която пък ги финансира с пари от данъци. Тъй че пак един вид ги плащаш.

46

Ноември

преди 3 години

месец няма да има учители и за дистанционно.

45

Швед

преди 3 години

Тук тестовете са безплатни и които е заразен си седи вкъщи. Затова при нас централни мерки не се налагат. А при вас как е? :-)

44

Анонимен

преди 3 години

Те сега нямат вече учители, масово децата имат всеки ден свободни часове и пропускат материал, но важното е движение и калабълък да става, нищо че до месец и тези учители, които са останали ще изпопадат.

43

Анонимен

преди 3 години

С такъв здравен министър - толкова за логиката. Образователния министър пък не му оспорва нищо, щото не му се носи отговорност. Двама красавци, един до друг.

42

до43

преди 3 години

и ако мислиш че учителите ще свършат твоята работа като родител докато ти си пиеш биричката и гледаш сериали си се объркал много :-))) . Просто това е невъзможно.

41

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вълчев вие сте ясен нямате дете в училище нямате болни родители за вас лекарства ще се намерят. Но ние какво да правим с деца в 4 клас с болни родители където се чудим как да ги опазим. Не Си играйте на господ, и не ми казвайте че сам от истеричните радители

40

Анонимен

преди 3 години

Мисля че за благото на хората ще е по правилно да се затварят училища при - 50 процента сьс тежки и среднолеки симптоми

39

Анонимен

преди 3 години

До ха-ха-хаПо някои предмети просто няма млади. А и да има по английски напр. ще се хванеш ли за 1000 лева, когато дори в кол център ти дават 2000. Елементарна логика.

38

Анонимен

преди 3 години

До ха-ха-хаНа кое точно се смееш? Че за тях рискът е по-голям? Смешно ли ти е? Да не си Вълчев?

37

Анонимен

преди 3 години

Маски в час не се предвиждат, а учениците наредени един до друг като сардини. Преди малко ги видях през прозореца. За сметка на това дете с маска кара колело в почти празен парк.Маски в заведения и барове няма, маски и във фитнес и спортни зали с групови тренировки няма.Но маската на открито задължителна. Дето може и да си единствения човек там в някоя част на парка. И как се спортува на открито с маска да попитам. Пълен абсурд!

36

родител

преди 3 години

До: 42Аз няма да допусна моето дете да стане малоумно и да работи в чистотата или да разнася вестници!!!

35

Иванчо от 2ри Б

преди 3 години

Ще кажа на другите деца от класа да кашляме в час. Всички. И ще ни пуснат във ваканция. Ураа.

34

Бъртранд Ръсел

преди 3 години

Ако ви кажат, че от утре всички българи трябва да ходят с гевгир на главата и всички ще си сложат гевгир на главата нали?По-добре върнете килийното училище - децата ще станат по-умни от дистанционното!!!