22

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 21 Вируса наистина е дошъл от китайски метеорит.

21

Я па я..!

преди 3 години

Много бе ! 28 дни...Какви ги приказваш ? Че тия вируси ще умрат от глад.

20

Анонимен

преди 3 години

Не се сещам за друг вирус, който да издържа по толкова време, направо "машина". Накрая да не се окаже вярно, че е дошъл на Земята с метеорит, както писаха по едно време.

19

анонимус

преди 3 години

Не правете като долнягата Борисов! Слагайте маските задължително на устата и носа! Глупаво и безотговорно е да ги слагате само на устата. Така все едно сте БЕЗ маска!

18

Сметки

преди 3 години

"В страната има 62 лицензирани лаборатории за PCR тестове. Направени са 11505 теста за 24 часа. Това прави 186 теста на лаборатория или 8 теста на час при 24 часова работа или 24 теста на час за 8 часа работа. При средно трима души в лабораторията за вземане на проба ми се вижда доста трудно самото вземане на пробата, а за обработаката вече ще трябват доста повече хора и техника. Тук поражда въпрос? Тестовете достоверни ли са или просто е само стакмистика."

17

До 12

преди 3 години

Ще го лепнеш споко. Иначе си лепнал поне една бактериална инфекция и си имал брутално разстройство.

16

Пепи

преди 3 години

Маската е за ***.

15

Анонимен

преди 3 години

Значи такава била целта на маските да се заразяваме по на сигурно

14

Анонимен

преди 3 години

Вчера един друг професор по телевизията каза, че върху пари, маска издържа до 4 дни!Такива са ни генералите на петте самолета и професорите шмекери имитирайки главния шмекер борисов!

13

Анонимен

преди 3 години

От къде знаеш? Кога видя вируса под микроскоп,работи ли с него,дай да видим данните от изследванията ти?!

12

просто питам

преди 3 години

и колкото повече златни и сребърни бижута имаме по себе си, толкова по-защитени сме от ковид-а така ли?

11

Вуте

преди 3 години

Издържа на баба му фърчилото, от началото на пандемията ползвам една и съща маска, предимно за влизане в хипермаркети, не съм я прал даже и я нося в задния си джоб...Е и що... Сигур съм лепнал страшния ковид... Стига с тая пропаганда и манипулации, надминахте комунистите по простотии...

10

Анонимен

преди 3 години

Да , отново журналистически развален телефон. Извадено от контекста. Журналистите как си позволяват да пишат относно неща, които не разбират!

9

Анонимен

преди 3 години

Номер 10, ти пък къде в "А" група? Ти каква друга мъдрост си измислил, че плюеш по умните?

8

Анонимен

преди 3 години

От къде я изкопа тая мъдрост, само той си знае... Няма един източник цитиран в тази статия! Да живей свободата на словото! Той си го има като право. А пък аз си имам право да не му вярвам на измисленото мнение...

7

Академик

преди 3 години

А съществува ли Ковид 19, професоре? Как установихте това? Изолирахте ли вируса от маската след 28 дни или се беше прехвърлил вече на фикуса в кабинета ти. Абсолютно нехранимайковци и смешници са с титли днес

6

Анонимен

преди 3 години

От кога ви говоря , че маските са развъдник на болести и са опасни за здравето. Аз кого да глобя дето ме мъчихте толкова време?

5

Анонимен

преди 3 години

Е па как го изчислиха, че "В 85% от случаите на заразяване са от замърсени ръце" ?!?!? Някаква информация към това проучване ще дадат ли или пак просто си плямпат каквото им скимне?

4

мин. на прос.

преди 3 години

От 24 издавам нова заповед. Носене на ръкавици на открито. В баровете с боксови.

3

Анонимен

преди 3 години

Значи целта на маските е всеки да си хване ковидче, дори и тези които си нямат. Тиквата докато се накраде, бая бели и поразии ще направи.