43

Анонимен

преди 3 години

бих подкрепил всеки друг но не и тях, тва са хората, които са винаги срещу данъкоплатците - или ги бият на протести, или пък когато има нужда - ях ги няма, или вдигат рамене и те оставят да се оправяш. Кадърните и грамотни полицаи се броят на пръсти.

42

334

преди 3 години

И протестирайте "възпитано"! Ако искате и 100 дни. За да разберете онези, срещу които ви изправят.

41

кой със маска кой

преди 3 години

.....без маска търчи на обяд....страшни фейсове ..брррр.'

40

Анонимен

преди 3 години

Do 35 На учителите трябва да им плащат "вредни " , че 6 часа на ден "гледат" децата ви , докато вие си пиете кафето или сте на разкрасителни процедури . Да, програмите наистина са безумни , но затова не са виновни учителите .

39

Аз

преди 3 години

Не е нужно да протестират, просто да излязат всички едновременно в отпуски и да видим кой ще пази депутатите от народната любов.

38

зад колоните е зор

преди 3 години

Те ни пазят дайте им още ./ Ви пазат / обърках се .

37

Анонимен

преди 3 години

Нашата полиция ни пази......от жълтите книжки?!

36

Анонимен

преди 3 години

Тези хрантутници не се наядоха

35

Анонимен

преди 3 години

Кво искате и вие?!Използват ситуацията!Болния на легло.....

34

От протестите

преди 3 години

Първо те нямат право на протест.Второ да си помислят дали заслужават тия пари Вероятно Венету ще им даде нещо за да го пазят от народната любов А тия полицаи които биха и влачиха хората по протестите как ще вземат тия пари няма ли съвестта да им каже че и стотинка не заслужават

33

Анонимен

преди 3 години

А такааа - тия, дето трябва да бият протестиращите и те протестират. И кой ще пази господата депутати от народна любов?

32

Анонимен

преди 3 години

Много хора ми казаха-как бе ученето ни е мн добро. Сега всички тея са на запад ,защото не могат да си намерят работа. Защото образованието вади едни инвалиди с програма от 1960. Сега е 2020г С полицията е същото. Неразбирят изобщо, какво е да си полицай.

31

Анонимен

преди 3 години

Учителите са 20г назад с абсолютно НЕРАБОТЕщаа учебна програма. Която беше зле още аз като учеих. Вдигнаха им заплатите на 1300 лв и какво ? Да виждате големи кадри ? Д виждате нови програми и методи на учене? Нищо ненавиждам освен източване на парите ни от търтеи.

30

Ванката

преди 3 години

Увеличенията да си ги вземат от наркодилърите и организираната престъпност които защитават ;)

29

Анонимен

преди 3 години

Абсурд. Защо държянвите служители искате все поголеми заплата ? Тея заплати ги плащаме хората от частния бизнес . Невиждам намаляне на бивотава престъпност или ред. Продължаваме са си играем на котка и мишка и...ко ще правим.

28

Ф.С.В.

преди 3 години

Трябва да има някакъв фейс контрол и дрес код за тези Полицаи-като разпусната команда са и приличат на бандити-Не може да ми ходят с бради като Ислямски Прооведници и от ръцете им да се виждат татуировки на по-рно актриси-Приличат на Пасмина която е събрана от улицата! И понеже в Бг ГЕРБ увеличава заплатите на "парче" почнаха да се получават тези Парадокси-Полицай с висока заплата катокранист или локомотивен механик каращ влак! Един стругар взима по малко! Полицая не знае език и може само да бие

27

Анонимен

преди 3 години

*** щели да протестират. Разкриваемост на престъпленията -3%. От 2000 откраднати коли, са намерили 6. И то защото крадците са ги зарязали. Обществен ред - никакъв контрол!- всеки прави каквото си иска. Няма да коментирам какво се случва по пътищата. Та тези прости, мързеливи и нагли *** щели да протестират?!? Абе в почнете да работите първо!

26

Анонимен

преди 3 години

Да си протестират. Няма проблем. Живеем в демокрация.

25

Анонимен

преди 3 години

До 24 заплатата нее 1500 а 980 основна

24

Никарагуа

преди 3 години

А ушеф в хондурас, але але