22

анонимен

преди 3 години

До Анонименпо тази логика и римляните са били тук преди теб

21

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/21съдейко по нашенските атлантици и спасители на бкп - соломон паси и леа коен, трябва да заявя, че си прав.

20

Анонимен

преди 3 години

Каквото и добро да им направиш, да им спасиш живота, да ги нахраниш, да ги приютиш, помни , помагаш на змия или крокодил, то винаги ще намери и търси начин как да те унищожи. Сърцата им са пропити от нечовешка злоба, неотулявма жажда за кръв, празни черни дупки от ада които никога не могат да бъдат запълнени нито с кръвта която проливат нито с парите за които ламтят .

19

Анонимен

преди 3 години

До Двоен стандартСАЩ са васал на израел.

18

Анонимен

преди 3 години

Единствената демокрация в Близкия Изток....

17

Двоен стандарт

преди 3 години

И къде е сега Америка да дойде да избомби Израел, както избомби Сърбия,че заради тях и ние отнесохме някоя бомба и радиация от касетъчните бомби на НАТО с обеднен уран? Или двуличието и двойните стандарти вземат превес?

16

Полу палестинец

преди 3 години

До Антиционист Ти какво очакваш от медиите, те са на 99,5% собственост на евреите. Естествено, че ги използват за пране на мозъци, легенди за измислен Холокост, чиито доказателства са артефакти, (пепелници, ръкавици, подвързии, лампиони и т.н. от кожа, пипани снимки и т.н.) изработени след войната в еерейските студиа на Холивуд. Медиите не са нищо друго, освен глашатаи на талмудския ционизъм.

15

Анастас Михос

преди 3 години

И ЗАЩО СТЕ СЛОЖИЛИ ЗА СНИМКА ----- ГАСЕНЕ НА ПОЖАР В ПЕЛОПОНИС (ХЕЛЛАС) ??Нямате ли снимки на Рамалла ?

14

Анонимен

преди 3 години

Не забравяй, че исляма бива използван като инструмент за покоряване и унищожаване на християнска Европа от юдаизма.

13

Антиционист

преди 3 години

Преди да защитавате племето, обявило за престъпник и разпнало Спасителя, не забравяйте, че евреина крещи ПОМОЩ с пълно гърло, докато напада. Когато април месец евреите пуснаха бомба от дрон върху единственото полево отделение за Ковид в ивицата Газа, убивайки 96 годишен пациент, лекар и медицинска сестра, това не беше отразено от почти никоя медия, с изключение на Ал Джазира и RT. Същия ден медиите излязоха на 1ва страница с новина, че в Полша открили тефтер с подвързия от ... еврейска кожа

12

Анастас Михос

преди 3 години

Tова не са Палестинос..ПАЛЕОС ТИНА = ПАЛАИС ТИНА = СТАРАТА ТИНА/АТИНА !!ТОВА Е ИЗКОННО ГРЪЦКО ПЛЕМЕ И ГРЪЦКА ДУМА .ИСТИНСКИТЕ ОРИГИНАЛНИ ПАЛЕСТИНЦИ --- СА (БЯХА) ГЪРЦИ .'ТОЗИ БОК.ЛИК ДНЕС , КОИТО СЕ ЗОВЕ И Е ОКРАЛ ИДЕНТИТЕТА НА ''ПАЛЕОС ТИНА''---СА ЕДНИ ОБИКНОВЕННИ ОСМАНСКИ АРАБИ ИЛИ АРАБОГЛАСНИ ТУРКО-РОМИ .

11

Анонимен

преди 3 години

Юдаизма и исляма са религии на злото. И едните, и другите изпитват дива омраза към християнска Европа. Кога най-после ще се появи някой, който да ги постави на мястото им?

10

До кики

преди 3 години

В статията пише, че ислямистите са изстреляли ракета по Израел, а тяхната отбрана е отвърнала, нищо за убити или пострадали. Ти да не си талибан, че подкрепяш терористите?

9

До кики

преди 3 години

Няма да е скоро. Един почтен, достоен и извисен духовно човек се опита да ограничи своеволията на талмудския юдаизъм преди 80 години, но за съжаление не само че не успя, но и до ден днешен бива изкарван за по-черен от Сатаната. 80 години по-късно паметта му бива ежедневно осквернявана от евреите и послушниците им, а нормалните хора не могат да произнесат дори свободно името му. Затрупаха го с кал и лъжи, от долна по-долна!

8

кики

преди 3 години

кога най после израел ще бъде порицан и наказан за това че убива хора и никой не прави нищо да го спре

7

Анонимен

преди 3 години

Лечението за муджибурите е американски бомбен килим и немска окупация.

6

Анонимен

преди 3 години

Аман от теа палестинци. Да си ходят с арабските копини откъдето идват. Евреите са там от над 2000г от времето на Исус.

5

Цог Вагенщайн

преди 3 години

Оставете еврейската армия на мира, гоим! Я по-добре дайте нещо за това, как миналата седмица по случайност бил открит нов тефтер, подвързан с татуираната кожа на евреин, обгазен, убит, изпепелен в холокоста и после одран и от кожата му изработени подвързии, лампиони и ръкавици за жените на нацистите, фокусирайте се на 6-те милиона, не на някакви измислени палестинци. Ай вей, гоим! Не е лесно да си преживял и по чудо оцелял Холокоста!

4

Анонимен

преди 3 години

Железния купол е фалшив и не работи. Щом бил "прехванал" ракета значи те са си я изстреляли.

3

помашки мелез

преди 3 години

Бой поШалварите.