16

Анонимен

преди 3 години

А апарат на рушкосмус откри нов вид дънни обитатели на океана

15

Анонимен

преди 3 години

А апарат на рушкосмус взе поредната проба от дъното на океана.

14

Колко е напред NASA!

преди 3 години

Това се разбра на прощалната вечер при пенсионирането на Бен Рич- един от шефовете на NASA, който заяви пред 200 присъстващи: "Ние притежаваме технология, с която можем да върнем катастрофирали тук извънземни на тяхната планета от друга звездна система." Иначе, в този форум прави силно впечатление оскъдната информираност на противниците на американската наука.

13

Език мой враг мой

преди 3 години

"..., че Бену е в категорията на потенциално опасните астероиди: шансовете му в следващия век да падне на Земята са едно към 2700"...А после може и да стане! Това, че нещо ни се струва еди-как си няма нищо общо с действителността. А тя е: по пътя си около Слънцето Земята пресича орбитите на астероидите, кометите и др. небесни тела, в резултат на което е възможен сблъсък. И тъй като Земята има доста по-големи маса и размери, а и сме само наблюдатели, оставаме с илюзията за падане...

12

Анонимен

преди 3 години

До селЯнинТолкова са напред че не могат да направят пилотирана мисия до луната щото били изгубили технологията от 60-те ис совен това били изгубили всички доказателства за полетите до луната щото им трябвали магнитни ленти и затова изтрили тези със записите от уредите в мисиите до луната. Също и напълно случайно изгубили оригиналните филми от снимките от луната.

11

Анонимен

преди 3 години

А *** каква само фотография ! Супер студио в холивуд !

10

Анонимен

преди 3 години

То голямо чудо станало....

9

Анонимен

преди 3 години

До селЯнинИстината казваш. След като през 2018 г. Владимир Путин разказа за "Калибр", "Кинжал", крилатата ракета с ядрен двигател и неограничен радиус "Буревестник", "Сармат", хиперзвуковата А-235 "Нудоль", "Стилет", хиперзвуковият планиращ боен блок "Авангард", "Пересвет", "Посейдон" /Статус 6/, "Скиф" с пускови шахти на морското дъно, "Циркон", "Борей", "Ясень", "Хаски", АПЛ "Белгород" с "Лошарик" на борда и тн., колективният запад дружно се развика, че това е анимация.

8

до7

преди 3 години

Да толкова са напред в технологиите, че не могат една васкина да измислят срещу вируса, който ги трепе като мухи

7

Онанист

преди 3 години

Лъжат нагло, кацнали били, трънки!

6

селЯнин

преди 3 години

Толкова са напред в технологиите,че ако ги направят публични много хора ще помислят,че е фантастика.Особено необразованите и нискоинтелигентните.

5

Анонимен

преди 3 години

Все пак това е НАСА, а не някаква измислена гаражна фирмичка за ниски орбитални спътници.

4

Хаха

преди 3 години

Отново хубави анимации.

3

Анонимен

преди 3 години

"Диаметърът на самия астероид достигна 500 метра"

2

Анонимен

преди 3 години

Това е NASA.

1

Дрънчиш на кухо

преди 3 години

До Анонимен 1 Ти си обратното на острото на n-та степен умножено по 1000.