4

Анонимен

преди 3 години

Автокилърите не искат да излязат на светло.Лош ЕС,лош.

3

Друг факт

преди 3 години

Какво са виновни инструкторите. Коато проподава зле, курсиситите ще се проварлят на изпита.Нали държавата води изпита и котролира. От нея зависи дали някой ще вземе книжка или не. Държавата дава книжките. Търсете проблема там.

2

Факт

преди 3 години

В основата на проблема с лошото обучение са изпитите!Корупцията ги е разяла тотално-пускат се неграмотни хора,а се късат такива,които не са платили!Ако изпитите бяха нормални,фалшивите школи щяха да отпаднат от само себе си!Впрочем,обучението в автошкола няма нужда да е задължително за явяване на изпит!Значителна част от хората са по-интелигентни от обучаващите и самите катаджии.А има и такива,дето 10 курса няма да помогнат.Имам съученици инструктори дето едвам завършиха средно(единия повтаря 5-

1

Защо има неграмотни

преди 3 години

шофьори-?Как човек от "етноса",който с труд говори(а камо ли да пише)български,успява да получи свидетелство за правоуправление?Компенсирал е дефицита вобразованието си с излишък от средства за курса на обучение(разбирай инструктора)?Само че тези средства няма как да бъдат отчетени за държавата-хем корупция,хемданъчни престъпления.Е,сигурно има и някой почтен инструктор,на когото сеизвинявам за общия знаменател.