169

Карантина за тролове

преди 3 години

До Естония карантинира: Карантинирай си спекулациите за нещо друго. И гледай новините по БТВ. Единствените, които казаха, че са уведомили президента Радев, че е имал контакт със заразен са от столичното РЗИ и са го уведомили във вторник сутринта, когато той вече е бил в Талин.А днес цял ден гербаджийските *** ръсят г'лупости по темата. Само тези п'ростотии, които не са им дошли на ум, само тях не написаха. Президентът Радев прие председателството на организацията (ама не трябвало да ходи)

168

Естония карантинира

преди 3 години

Каракачанов като му казали, че е контактен се самокарантинирал, а Гумения тръгнал да разкарва Деса и мис сирки по моловете на Талин. Ами, ако беше заразил някой държавен глава - щеше да е грандиозен скандал. То не, че сега е малък!

167

Активно гербаджийско

преди 3 години

Нашите гербаджийски интриганти показаха, че за президента Радев се прилагат други правила. Ако някой друг български гражданин отиде на екскурзия или по работа в друга държава и след заминаването му се окаже, че е бил контактен с някой заразен, РЗИ или някой друг ще уведоми ли някого извън България за това? Не, нали.А за президента Радев, въпреки че е извън България, някой се е погржил специално да уведоми Естонското правителство. Защо? А Радев има и отрицателен тест.

166

Атанас Велмазов

преди 3 години

Дано се тръшне ФИГУРАНТА !

165

Пенсионер

преди 3 години

Радев , ти нямаш проблем , но ние имаме голям проблем с теб.

164

Анонимен

преди 3 години

Наглост и глупост без край. В Естония има правила, ***, и там спазването им не е "активно мероприятие". Дано го проумее Господинът.

163

Анонимен

преди 3 години

имаме лукова глава , която са изритали от Естония - това е нормално

162

Анонимен

преди 3 години

НЕ РАЗБРАХ КОИ СА "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ" В БГ, КОИТО СА УВЕДОМИЛИ ЕСТОНСКИТЕ ВЛАСТИ И СА СПРЕТНАЛИ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ И ЗАЩО ВСИЧКО КОЕТО Е В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА, ЗА ГОСПОДИНА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ/ ЗА ТАКОВА Е ОБЯВЕНО И ВЛИЗАНЕТО НА ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА ЗА ПРЕТЪРСВАНЕ НА КАСАТА НА НЕГОВИЯТ СЕКРЕТАР, А ПОСЛЕ ТОЙ НАРЕЧЕ ГЛ ПРОКУРОР МУТРА/- СТРАННИ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ В БГ ПРЕЗИДЕНТСТВО, НАРЕЧЕНИ АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ.

161

Off

преди 3 години

Още нищо не е ясно. Ако този клепоух *** е заразил някой естонец, ще се размирише много повече. Бай *** в Естония. Продава мускали.

160

анонимем

преди 3 години

Какви мерки спазва Трябваше да отидеш в чужбина за да го видим с маска. Браво на Естонското разузнаване а сега друг му е виновен.

159

анонимем

преди 3 години

Какви мерки спазва Трябваше да отидеш в чужбина за да го видим с маска. Браво на Естонското разузнаване а сега друг му е виновен.

158

ЦРУ

преди 3 години

НОВИНА от последните минути !!!! От днес на КНИЖНИЯТ ПАЗАР ....непубликуван до сега пътепис на АЛЕКО Константинов - " До ТАЛИН ( Естония ) и назад " !!!

157

До 146

преди 3 години

Защо ли?Попитай се чия собственост е БТВ медиа Груп и няма се чудиш защо на КанаРаче й се налага да си измисля новини

156

Анонимен

преди 3 години

Дейвид Айк/ David Icke: "В света се разпространява опасна и смъртоносна болест и това не е Covid-19, това е ФАШИЗЪМ, който се прикрива зад налаганата илюзия от коронавирус пандемия! Радев, ако е президент на място, трябва да забрани с президентски указ употребата в публичното и медийно пространство на думите Ковид-19, Коронавирус, пандемия/епидемия, карантина, ПСР тестове, които влязоха в употреба от март месец, откак криминалната СЗО обяви пандемия-фашизЪма! Както са забранени в Туркменистан!!!

155

Анонимен

преди 3 години

Дейвид Айк/ David Icke: "В света се разпространява опасна и смъртоносно болест и това не е Covid-19, това е ФАШИЗЪМ, който се прикрива зад налаганата илюзия от коронавирус пандемия! Радев, ако е президент на място, трябва да забрани с президентски указ употребата в публичното и медиино простронство на думите Ковид-19, Коронавирус, пандемия, Епидемия, Карантина, ПСР тестове, и всички подобни думи, които влязоха в употреба от март месец, откок криминалната СЗО обяви пандемия-фашизъма!

154

допролет

преди 3 години

Естония и другите две краставиБалтийски племена, латвийци и литовци, са жалкиКолониалниКлоаки на САЩ (Сатанинските Американски Щати)! Доказано! В една от тия краварски колонии, в американска база там, се намира разписан документ, заповед от Пентагона, как да се провежда активнотоМероприятие Ковид-19 от послушните колониалниПравителства на европейските страни, как да се затягат "мерките",как да се разхлабват после, ако гоите почнат да се бунтуват, и така докато дойде ваксината-убиец, до пролетта!

153

Референдум!

преди 3 години

Черепът да го духа на Фигуранта плюс Фигурантът да го духа на Черепа минус Двамата да го духат на Бойко въздържал се Нека гласуването започне сега!

152

Време е...

преди 3 години

Време за домати и яйца срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

151

Румен- Червен !

преди 3 години

Румката лъжеца - истински комунист !

150

Ха-ха

преди 3 години

Румката го обявиха вече за крастав. Язък че не е Тръмп да се оправи за два дни :) Голям резил този президент. 100+ % щета