45

Анонимен

преди 3 години

Всеки втори , защото първият е държавен служител .

44

Словянин

преди 3 години

Програмирани програмисти. Продажни журналисти. Дупедавни депутати. Страхливи избиратели. Умираща нация. Демократична цензура. Роби на ФАЩ, на западните банки и корпорации. Управлявани от ДПС. /Полу/Празни язовири. Антисиндикални синдикати. *** робство. Бъдеще?

43

WHO

преди 3 години

Българските "медици" са ебани царисти, понеже гласуват всеки ден, че ДНК-то на Уилям не е повредено с уилямсоновия спам

42

Анонимен

преди 3 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Бокл.ука разболява цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- нег.ър.ските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

41

Анонимен

преди 3 години

УжасТ, за погнуса на русофилите не сме на последно място (или на първо в някоя негативна класация), за да подкарат пак със старата опорка.Днес няма да могат да спят от яд и ще трябва да изгледат двойно количество речи на Путин, за да се успокоят.

40

Анонимен

преди 3 години

Оставка!

39

Анонимен

преди 3 години

Че за какво са ви пари? То и да имаш няма какво да купиш с тях. По магазините има само ***.

38

до 44

преди 3 години

Браво на теб! Малко необразовани хора мислят така. Реалната самооценка е много важна.

37

до 43

преди 3 години

Какво значи "купи си ново". Не е купил, взел е под наем (оперативен лизинг). По този начин сменям автомобила на всеки 2 години. На жена ми взимам също и сменям на 2 години като физическо лице. Всеки нормален човек с добър доход прави това.

36

Аре на кафенце бате

преди 3 години

Освен служителите на Рашид Алибегов, няма други с намалени заплати. Обаче Рашид Алибегов насред коронакризата си купи чисто ново БМВ Х6.

35

до 40

преди 3 години

Пазарна икономика. Има средна класа (архитекти, лекари, програмисти), има и слугинаж. Така е по цял свят. Всеки сам избира какъв да е, освен, ако не живее в КНДР. Въпрос на избор. Генотипът е такъв, че масовият профил на българина е берач на малини. Неслучайно прави това, защото друго не става. Тука му пречела държавата, излезе в Европа, ама на- повече от берач не става... Разбира се, има и средна класа хора, ама такъв коментар не е написан от такъв човек. А полската работа е заменима от робот.

34

Анонимен

преди 3 години

ако всички са програмисти, кой ше ги лекува, кой ще им произвежда плюскането, че всички са с едни тумбаци като депутати....

33

до 34

преди 3 години

Какво си седнал да обясняваш на зидаромазач що е то квалифициран труд?! Живей си живота и пей сърце! Балон е ИТ секторът, мхм. Баш. Това го слушам, откакто работя там (15 години).

32

защо така

преди 3 години

Цитат на Тиквата---ако не беше коронавирусът щяхме да бъдем на първо място в Европа?!

31

ЛЛ

преди 3 години

Кажете какво става с IT-тата

30

Американ

преди 3 години

Приоритните от 30 години слугински професии дотам водят. За другите се иска образование и акъл.

29

до 29

преди 3 години

Прав си. На ден работя по час максимум. Ако е натоварено, 2-3 часа не ми мърдат. Срещу това получавам 12500лв. месечно. Как да ти кажа, не е за всеки. Това, което аз правя за час, хора в сектора със заплати по 5-6к го правят за 2 дни. Иначе за сайтове взимаме и по 500к, зависи от сайта. Имало е случаи за точно 3 реда код да вземем 55к долара. Иначе, че е балон, говорим от 30 години, ама на. Не е балон. Ама не е за всеки, камо ли за тебе.

28

Zaya Zaeva

преди 3 години

Как е в Лихтенщайн кризата ? Усетиха ли я ? Тревожим се .

27

Не съм експерт, но..

преди 3 години

Щото преди коронакризата беше по-различно...

26

Ами програмистите

преди 3 години

Програмистите орязаха ли им заплатите?защо тия никога не ги засягат такива , а не работят?според мен програмирането е един голям балон и програмистите въртят някакви схеми и лъжат разни да инвестират в тях и си прибират парите.чувам ,че за някакъв *** сайт комбиниран с мобилна програма искат по над 100хил лва.Много са безотчетни тия гадове , говорят някакви завъртяни неща и искат много пари