102

Гост

преди 3 години

Кви санкции към Китай кви пет лева бе,пишете пълни глупости.Тое вирус е пуснат от фармацевтичните компании за да забогатеят,сметни населението на земята умножи по 40-50долара ваксина и ще разбереш смисъла от тия вируси.Ама да им се връща и парите да не им помогнат.

101

123

преди 3 години

Само си чешем езиците, но Китай целенасочено и много методично успява да се справя. Укротиха вируса, икономиката вече им работи на макс, няма това онова, тоя иска, оня не иска. Законите са им безмилостни. Скоро до 10-15г. икономиката им ще отвее западната и ще станат световни лидери. Ей... ще ни завладеят тия, нямат спирка. Все си мисля че Тоя вирус е изпуснат съвсем неслучайно именно от там, за да съсипа запада. И явно плана си работи много добре... Предположение все пак...

100

Анонимен

преди 3 години

В КИТАЙ НЯМАТ ВЛИЯНИЕ ЗАРАЗИТЕЛИТЕ

99

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се наложат санкции на Китай за ковида. Не моиже всички да страдаме,а те да се хвалят лицемерно как били победили вируса. Явно не са имали вирус,а го пуснаха на нас. Много коварно,и кой знае какво още ще направят.

98

Безпартиен

преди 3 години

Китай подчини не коронавируса, а Си Цзинпин усмири ЦК на Китайската Копартия за 76 дни. Вече няма вътрешна опозиция в Компартията.

97

111

преди 3 години

Китайците са послушни и опитомени и затова там няма истерия с ковид. Целта на ковида е установяване на контрол върху хората и тяхното насочване в желаната от управляващите посока.

96

Анонимен

преди 3 години

Китай разсипа безпрецедентно целият свят,и лагично трябва да заплати тежки репарации !

95

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

В Китай хората оцеляват, но дали живеят е друг въпрос...

94

Анонимен

преди 3 години

В АЗИЯ НЯМА ЧОВЕШКИ ПРАВА.

93

Анонимен

преди 3 години

То е ясно там има дистиплина. Азияците имат култура на носене на маски . А тук не е така ние още обсъждаме дали има вирус и дали това е конспирация световна. Да така е някои направи много пари с този вирус но вирус има и хора умират.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123Ц, прогрес се осъществява с акъл, а 16 часовия работен ден е главно за производство, дето някой друг го е измислил. И аз съм работил (и продължавам да работя) нон-стоп, но с прегъване на две в завода не става (да не говорим, че роботите идват). В Китай Комунизъм е системата, какво става долу в тинята е "див Изток". Виж системата за социален кредит и ела пак да си говорим какво представляват нещата там. А в Европа се работи доволно.

91

Анонимен

преди 3 години

Прогрес се осъществява и с 16 часов работен ден и с 6 дневна работна седмица. За да постигна целите си съм работил и по 7 дни в продължение на месеци. Нищо не се дава даром на този свят (освен грантовете на либерастите). В европа грантаджиите може да работят и по 6 часа на седмица - пак ще си получат лептата. В Китай е толкова комунизъм в момента колкото тук е демокрация.

90

Анонимен

преди 3 години

Нищо не са подчинили.Ако се появи един болен човек процеса ще се повтори наново

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117"Лебералната демокрация загуби битката за бъдещето. Тя вече не гарантира просперитет на гражданите си."Ох, котьоооооо. Ето още един който си мечтае за 16 часов работен ден срещу купичка ориз и супа от прилеп.

88

Анонимен

преди 3 години

И кое е бъдещето комунизма че то това е миналото.

87

Анонимен

преди 3 години

Как - ами запечатват входа на блока и им носят храна. Няма шега.

86

-

преди 3 години

"Есе на тема "Как диктатурата помага на здравето на индивида!"Тема по избор: "Как бай *** прави "нещата" за да ИЗГЛЕЖДАТ направени, но никога свършени!"Те така........неспасяема е ганьоландия!

85

Анонимен

преди 3 години

Лебералната демокрация загуби битката за бъдещето. Тя вече не гарантира просперитет на гражданите си.

84

Анонимен

преди 3 години

Три са причините в Източна Азия да спрат епидемията. Първо, там си поставиха за цел да я спрат,а в България целта е достатъчно легла в болниците. Второ, там хората са отговорни и разбират, че спирането на епидемията зависи и от самите тях - носене на маски, дистанция, хигиена и т.н.,все неща, които в България не се осъзнават от много хора. Трето, това е ролята на държавата, която трябва да определи контактните лица на новозаразените и да вземе необходимите мерки, както и да спре вноса на вируса

83

Анонимен

преди 3 години

Китайците ги затвориха един месец и никой не смееше да излезе щот ония не си поплюват. Тука нарцисите дори една маска не искат да сложат като хората.