21

Анонимен

преди 3 години

Германия, Франция и Англия приеха няколко милиона терориста без инвестиции. Сега искат България да си спре източниците на инветиции. Могат ли да си гледат работата? Искат всичко за тях, както обикновено.

20

?

преди 3 години

Какви инвестицци в руски сйтова обещават български паспорти срещу 3000 евро! румънски също. Адресът даден на фирмата тук е на улица Позитано !!!

19

ВЕРНО ЛИ

преди 3 години

До Анонимен. Верно ли ЕС давали по 10 хиляди евро на калпак без условия на секи навлек ? Къде го дават това нещо ?

18

Ст@м@т

преди 3 години

На милионерите и милиардерите които инвестират не им е притрябвало българско гражданство, нито европейско (ако не са европейци). Това си е поредната корупционна схема.

17

Реалност

преди 3 години

През лятото срещнах АФГАНЕСТАНЕЦ, дошъл на почивка от Германия в Слънчев Бряг. Баба Меркел добри парички им дава, изработени от германските данъкоплатци. На моя въпрос откога е в Германия, отговори - от 4 години.

16

БС

преди 3 години

Много правилно. Аз съм против световните хайдуци и мафиоти да си купуват БГ паспорти.Да отиват в Африка, там имат по-голяма нужда от тях.

15

ммм ..!

преди 3 години

... а защо не се говори за двойното гражданство?... хем си българин, но и ... турчин, който живее в Одрин и грам български език не знае, не пише на български, но винаги идва за изборите и да решава моето бъдеще ..!... ами по тази логика не трябва да се пише и пол: ние всички сме бисексуални люде ... нали?

14

Анонимен

преди 3 години

ЕК не е ЛЕГИТИМНА !!!

13

антирусофил

преди 3 години

Еми аз съм съгласен, да спрат да дават и гражданство на руски прoститyтки кoито се женят на хартия в ЕС за да вземат паспорт.

12

Извинете !

преди 3 години

А на Клеър само, може ли едно паспортче ? Ще джиткаме на плажа протестчета...

11

Анонимен

преди 3 години

Що не си го кажете че става въпрос за руснаците. Купува един апартамент за 20 хиляди евро и придобива право на пребиваване. Инвестиции вятър, руските сайтове са пълни с реклами за придобиване на европейско гражданство срещу 1500 евро.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе, за това ли тук е фряшкано с ватенки?

9

Шкембе войвода

преди 3 години

Няма пък! Ще стана кожа и кости ако спра да продавам БГ гражданство!

8

Анонимен

преди 3 години

Преди ни съветваха да го правим. Един неудобен въпрос, ако може ?Към Гърция и Кипър, например, защо няма подобен ултимативен тон по същия ресор..?!Там дори имаше много повече и по-голям скандали с паспорти на богати бизнесмени !?

7

Богат българин

преди 3 години

Тези от ЕК да си налягат парцалите, да не станат няколко Брекзита наведнъж. Какви са тези политкомисари от ЕК, че ще налагат наказателни процедури срещу суверенни държави, кой ги е упълномощил ? Да не говорим, че в много държави от Нова Зенландия до о-в Мавриций отдавна съществува правилото за инвестиция от 500 хил.евро за да получиш гражданство. Най-често се инвестира в собствен имот, естествено.

6

Стар набор

преди 3 години

Значи да не привличаме богати инвеститори, носели "опасност" за ЕС - Хайде де !А да приемаме нашественици от Африка, Афганистан и др. не крие ли опасности ?

5

Анонимен

преди 3 години

Те за това хамериканците им викат на еврогейците фък ди ЕУ и сънс ъф битчез.

4

тъй тъй

преди 3 години

А когато приемате на кило "инженери" и "ядрени физици" тогава може,така ли!?Да ви имам критериите!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Обаче ЕС като предлага 10 хиляди евро за един мигрант, които няма да стигнат за половин година за издръжката му тогава не е заплаха.

2

Анонимен

преди 3 години

Иначе някои държави като вкарват нелегални мигранти те не са заплаха, даже ЕК нарежда на останалите да приемат, двуличници.