59

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 3 години

До АнонименМного се надявах Кауна да даде фира, ама не.

58

Електра

преди 3 години

Ех Боже Боже, да лишите Кауна и Каунката от вечеря в Талин, не ви е срам. Тия нещастници се подготвяха цяла година за тая аванта, а накрая изолация и екстрадиране. Мъка мъка ама голяма Каунска мъка...

57

Mopcku_

преди 3 години

Kак така Шкембе Войвода щял сам да свали самоналожената самоизолация? При контакт с позитивен не сам, а здравните власти налагат карантина и тя не подлежи на самооценка. Нещо се е объркал шкембелията.

56

Анонимен

преди 3 години

Поде един политик да тръшне вируса! Ама не, само простосмъртни. Явно ги лекуват с нещо тайно.

55

Анонимен

преди 3 години

тъкмо ще се охрани за коледа, после - каквото се случва с тези животни по това време

54

Анонимен

преди 3 години

Президента каза преди минути на пистата, че България била докладвала в Талин и имало недоброжелатели в България, КОИТО ИНФОРМИРАЛИ ЕСТОРИЯ:Dхехехеее Ето.. пак Б-я е виновна за неговата неотговорност.Знаех си, че ще обвини България. Това е маниакалнооо. 24 часа укриваха информация от жизненоважно значение.ТОВА Е ПОЗОР!!!

53

Анонимен

преди 3 години

Самолета кацна току що на летище София от Талин. Директно екстрадирани от тамхахахаха циркЕстонското разузнаване знаеше преди българскотоВижте само какво забъркаха съветниците и Радев!!!Глобяваха хората в парка докато си разхождат кучетата. Сега кой ще глоби Президента?ТОВА Е Г.АВРА С КАРАНТИНАТА И С ПАНДЕМИЯТА!!!Това е международен скандал.ИМПИЙЧМЪНТ!!!

52

Анонимен

преди 3 години

Сега джипа на президента е на летището. Чаката го да вземат пробите. Но полета закъснява.Към 18 часа ще пристигне вероятно.Съветниците са пътували също до Естония.Интересно кой му даде съвет да скрие за контакта си със заразения ген. Димитър Петров?Тези съветници наистина са свръхнекомпетентни.Как един път не го посъветваха да не лъже!!!

51

фалафел

преди 3 години

Е,па как Бибитко ющи ни гуЙ фанал тоз витус бе?

50

Червен ръчен конец

преди 3 години

Вместо да маа га щи и жълта фанелка по родните поля и балкани,тръгнал за Естония.

49

Анонимен

преди 3 години

Циркаджията сигурно е решил даправи лицеви опори вкъщи, за да го хващат костюмите.

48

Чебурашка

преди 3 години

Заглавието направо кърти миФки:"И Каракачанов се самоизолира...". Като, че ли Радев е инициатор на само изолацията и пръв е дал пример и си е направил тест. Истината е обаче друга. Фигуранта тръгва на екскурзия начело на свита от 33 души без тест и лъже домакините, че не бил контактен. Но още в неделя е знаел истината. А от президентството продължават да лъжат!

47

Анонимен

преди 3 години

На това му се вика каръ-к :Dизвинявам се - не е смешно.. но се разсмях

46

Анонимен

преди 3 години

:D Един път ще го поканят в чужбина и не можа да му се отвори парашута.На това ме су вика каръ-к :DЯзък, Десислава не успя да си покаже тоалетите.Язък за барута.:D А Радев на 3 ти март от Шипка се подигра на вируса като се провикна:"Вируса на страха и вируса на предателството."А сега де! Все така става - на каквото се подиграе човек- това му идва на главата.Защо замина като знаеше, че е бил контактен?

45

Шопо

преди 3 години

Шкебе на три морета ще се отяде на кифтета и пръжоли ! Чакам го да стане 200 кила...

44

Анонимен

преди 3 години

От тоз бойковия ковид може и догодина да няма сезон. Единствената надежда е в руската ваксина. Ако ги ваксинират руснаците ще могат да влзват в самолета и ще спасят сезона ,а бг он еар няма да фалират. Ако не стане това ще има разпродажба на имоти във Варна и по малко цензура у сайтовете ;)

43

Анонимен

преди 3 години

Че той агент Иванушка така си е роден: ментално изолиран.

42

Тонката

преди 3 години

В Естония като чуят,че някой по някакъв начин е свързан с Русия директно му набиват шута:):):)

41

УМЕН

преди 3 години

На 03.11.2020 Тръмп печели и хиларосатанинската ПЛАНдемия приключва!Бау-кането на туземните соросомажоретки също.

40

Анонимен

преди 3 години

Да го изолират у пандиза заради ф16 .Там муй мястото .Уж конкурса беше за 1,5 милиард ,а до тука 6 милиарда и няма нищо на среща.