13

Анонимен

преди 3 години

А аз искам да напуснем тази про-кажена система!!

12

Щази

преди 3 години

Силната социална политика е щит за хората.Във Ирландия във новия бюджет заложиха със ВНИМАНИЕ два милиарда повече за хората във неравностойно положение по познати във България като сакати и луди които трябва да измират във мизерия и скрити,ако във БГ пенсионер ще взима тамазлъка на хунтата от 50 кинта във демо версия,във Ирландия човек във неравностоно положение ще взима по 320 на месец и 1850 за почивака повече със 150

11

Анонимен

преди 3 години

До ТРЯБВА Къде ги намери тия работници?

10

Един от многото

преди 3 години

Абе за тия коронавируси няма ли ?! Само за тях ли ще слушаме и гледаме ?! Аман от тях вече ! Пфу ! Долна работа !!!

9

DO Da

преди 3 години

Пишеш като Пиян или Дрогиран .Всички Пенсионери работили Достойно взимат Достойна Пенсия .Няма да ревете че ви е малка Пенсията - да сте работили .

8

Христо Христов

преди 3 години

Няма лошо!Ес да каже сега на еврофилите в тези 20 държави, че трябва да дават повече за единния европейски бюджет. За да стане ясно колко неграмотни и лицемерни егоисти са феновете на брюксел...

7

Хампарцум

преди 3 години

Няма проблем. Частните банкери ще отпуснат колкото са нужни. В замяна ще искат само цялата власт и сляпо подчинение

6

Да, ....

преди 3 години

... аз ще се пенсионирам на 99 години, но ... живея като пенсионер до 197 си годишнина, нали?... тези които се пенсионираха на 50/55 години, или пък на 45/50 години (определена прослойка от населението ..!), те пък реват най-много ...... и от какъв зор им дават тези 50 лв всеки месец ..?... а за нас дали ще има пари в пенсионния фонд за да ни дадат поне някои лев да си купуваме хлебец, то за кисело млекце пари няма да има, нали ..?... нека да бъдем трезви и малко далновидни ..!

5

Анонимен

преди 3 години

Бюджетите идват от данъци. За да се вдигне бюджета за нещо има три варианта - пренасочване на средства от други пера, заеми или вдигане на данъците....разбира се може и да се пусне печатницата.Излиза, че европейският работещ данъкоплатец ще плати с парите си за спасението на неработещия данъкоплатец и за задържането на повърхността на разни бизнеси. Държавните субсидии никога не са работили, защото национализират загубите на частния бизнес. А той си прибира печалбите!

4

ТРЯБВА

преди 3 години

В България всички над 55 години реват за Пенсия - няма значение дали си работили или не . Даже внуци на Учителки и Инженери от 1950 година реват че баба и дядо взимат малка пенсия . Ромите реват че няма пари за децата и за алкохол .Въобще само Работниците си Траят и накрая ще вземат Кирките и Лопатите и ще има Бой за Търтейте - така беше през 1991 - 1998 година - Работниците излязоха с кирки и Лопати и Прогониха Партииците - ДНЕС пак сме там .

3

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата ще сложи гардероб до спалнята си, вместо нощно шкафче.

2

Напо

преди 3 години

Още месец март казах, че всичко това е за да раздадат заемите от световните банкери. Нищо ново под слънцето.

1

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе всеки втори искал по-голям бюджет само дето тоя бюджет не идва от въздуха някой трЕбва да го напълни.