257

Владо

преди 3 години

доц. Ангел Кунчев за маските, 2019 г.: "Медицинската маска не се препоръчва за здрави хора"доц. Ангел Кунчев днес:" Обмисляме въвеждането за задължително носене на маски на открито"ген. Мутафчийски за маските март 2020 г: "Здрави хора нямат нужда от маски, маски трябва да носят само болните"ген. Мутафчийски за маските 1 октомври 2020 г.: "Шансът да дочакаме ваксина са маските"

256

Handel

преди 3 години

Ако случайно не сте разбрали - специално за да има предлог за маските на открито (но не и по баровете, по-голямата част от които са собсвеност на съдружниците на бoko от СИК и подобни) са били направени два пъти повече тестове за един ден - или просто тестовете, направени през уикенда не са били напълно отчетени. Сега Дон Тиква потрива доволно ръце - "Намерих им цаката на протестиращите. Ще преоблечем всики мyтри като полицаи и ще им разкатаем майките защото са без маски!"

255

Анонимен

преди 3 години

Абе, тия простaци ли са? Маски на открито???? Дебa калинките и дипломите ви дебa.

254

42

преди 3 години

https://bnr.bg/post/101240024/armiata-e-razdala-70-000-maskiНе можаха ли на всеки българин да дадат такава маска по военна технология или юдеиските господари не дават да се използват военни технологии за цовилните, за да измираме по-бързо.

253

Крайно време беше

преди 3 години

Не може да си зариваме главата в пясъка и да си мислим че ако го отричаме проблема не съществува

252

ББ

преди 3 години

Правильну

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "задължителното ваксиниране" не знам дали ще ни маркират като овце каквито явно сме, но резултатите от тестовете щели да влизат в суперкомпютъра дето натискаха началството да го купува, а то се чудеше за какво му е за да влиза цялата тая информация вътре..

250

Анонимен

преди 3 години

До Неразбрал ми трябва да се протестира едновременно във всички градове и села, където изобщо няма вирус но трябва да ходят с маски което е глупаво безумие.

249

***

преди 3 години

От тази либерална демокрация хората не могат да кажат какво мислят. Последни сме по свободата на словото но сме първи по звездички. Изгори за да светиш д`ге...

248

Анонимен

преди 3 години

До 681 Обаче са сложили звездички все едно е *** дума това което искат да ни наложат.

247

Анонимен

преди 3 години

ДО КОЛЕГАТА ПОД МЕН С УВАЖЕНИЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОУМНЕЯТ НО ЩЕ ПОРОБЕЯТ

246

Анонимен

преди 3 години

Материале, материале...забавлявай се в кръчемето с биричка, чакай да забият и чипа в кухата глава, белким поумнееш малко.

245

681

преди 3 години

Ами носете си ги ако искате и спете с тях! аз никога няма да сложа *** ,който не ми е нужен!

244

smoke_chiba_chiba

преди 3 години

До реалнафантазияЧе какво общо има ве ***.Всеки по конституция има право на болнична помощ, пише ли в нея нещо за маските.

243

Анонимен

преди 3 години

е добре де приеха го и от Четвъртък влиза в сила, цял ден ще съм с пакет солети в ръце

242

Анонимен

преди 3 години

До Неразбралами значи си носиш биричка в ръка и ходиш без маска или носиш един чипс или пакетче солети и си ОК. Ше му намерим цаката ние българите, то ние ако не я намерим кой друг ;)

241

Неразбрал

преди 3 години

Значи може с няколко човека на маса в кръчма, без маски. Но за сам с колелото в парка или Витоша - с маска?! Дано аз да съм този, дето нищо не разбира, че поне не задължавам хората да изпълняват малоумщини.

240

Анонимен

преди 3 години

а га шей задължителното ваксиниране и ще ни маркират ли като овцето на ушите

239

Анонимен

преди 3 години

хахах значи на улицата с маска, а както споменаха по-долу в бара, кръчмето и заведението за хапване я сваляш и си пиеш биричка и кльопаш картофки, докато върви лаф моабета и кършиш снага и рипаш чалга кьобека

238

Жорето

преди 3 години

ако съм протестиращ трябва ли да нося маска- нали протестиращите се ползват с по-специлни права -може да лежиш на пътя, да опънеш палатка, да замеряш сгради и националния герб с кот имаш, да опъваш биричка на пътното платно на светофара, докато блокираш всички коли, да бъхтиш жени, деца и дъртофелници