70

Анонимен

преди 3 години

Верно ще е много трудно. Бойко много вдигна летвата.

69

Краси

преди 3 години

Викне Жан Виденов и Румен Гечев!

68

Уикипедия ЕС

преди 3 години

До Време за промянаПравителството на Симеон Сакскобургготски управлява страната от 24 юли 2001 до 17 агуст 2005 годинаДоговорът е подписан на 25 април 2005 г в Люксенбург. Той е ратифициран от всички страни-членки на Европейския съюз и влиза в сила на 1 януари 2007

67

БеСиПе

преди 3 години

Пътят на Елена Йончева, Бабикяновците, Ниновиците, Божковците и сие е само един - към съдебните зали като подсъдими .

66

НЕ СЕ КОСИ, КОРНИ...

преди 3 години

НЕМА ДА ДОЙДЕШ НА ВЛАСТ... ХАХАХАААСАМО С ДЕБЕЛО ДУПЕ, НЕ СТАВА!!

65

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 68: От нас зависи дали мутрите от ГЕРБ ще останат на власт. А след изборите нито БСП нито Слави, а още по-малко ДБ ще могат да съставят самостоятелно правителство. Най-вероятно ще се състави някакво програмно правителство, а когато се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.

64

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 71: Не знаеш при кое управление България влезе в ЕС? Чети Уикипедия "Правителство на Сергей Станишев".Ignorantia non est argumentum. Незнанието не е аргумент.

63

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаЯ пак повтори при кое управление влезнахе в ЕС! :)

62

Време за промяна

преди 3 години

Какво направиха Бойко и ГЕРБ за три мандата? Направиха България най-бедната държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже ни поставяха и пред тях. Сега те са далеч пред нас, с два пъти по-голяма минимална заплата.Това е резултата от корумпираното и некадърно гербаджийско управление.Само когато се оттървем от Бойко и ГЕРБ тогава ще се отлепим от дъното.

61

ББ

преди 3 години

И тази път ако ми откажеш да станеш председател на народното събрание, не знам какво ще те правя!!!март 2021 година

60

Анонимен

преди 3 години

Най-лошият вариант за България е мутрите да останат на власт. Всяко друго управление ще е много по-добър вариант. По-добре Йоло Денев, отколкото мутрите. Нинова едва ли ще управлява, но и БСП е много по-добър вариант от мутрите.

59

Анонимен

преди 3 години

Това сега е отигравано няколко пъти. Едни управляват "успешно", теглят заеми на поразия, фалират куп фирми без да има официален фалит, след тях идва "неуспешното" управление, при което се оправят бакиите на предишните, обявяват се официалните фалити на вече фалиралите фирми, изплащат се заеми теглени от предишните и всички негативи натрупани от предишните е приписват на следващите. Най-типичния пример е Виденов и фалитите на банките. Почти всички са убедени, че неговото управление е виновно за с

58

Анонимен

преди 3 години

Леля Нинова найстина си повярва че ще управлява,то бива да си заблудена но пък чак толкова.

57

Анонеимен

преди 3 години

Ти ела на власт пък ще видиш тогава какво значи протести.

56

Анонимен

преди 3 години

и кво да видим др.ИМПЕКСОВА БЕЗ МАСКА-то е ясно кой,кой не спазва законите а пък жадна за власт селянката ,да ама не никаква власт *** на теб няма да дадем..

55

Анонимен

преди 3 години

Защо *** другарке,икономиката въпреки всичко е в добро положение,как се справяха другите след ВАС ПРИ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА а сега банките са пълни с пари!!Оправдание за евентуално поредно управленско фиаско и заради СПРЕНИ ФОНДОВЕ!Затова няма да управлявате, да не се притеснявате другари!Очаквах такива мъдрости от другарката,ама номера вече не минава.Стойте си в опозиция да не ви гоним пак с камъни!Нагляри до...лни.

54

Анонимен

преди 3 години

Корнито ,дали наистина си вярва,че може да управлява !?Не вярвам чак толкова да не си е преценила възможностите.

53

ИБ

преди 3 години

Включвайте тигана март месец ще ходя за риба.

52

анонимен

преди 3 години

Права си Нинова, най-после! Ако белким спечелите, ще стане мътна и кървава, и за нас, и за вас, *** крадливи!

51

Анонимен

преди 3 години

Няма как да не им е трудно. Навсякъде е качамак. Всъщност, който и да спечели изборите в чудо ще се види.