9

Христо Христов

преди 3 години

Пишат джендърска конституция. Нали боко обеща в брюксел да я преме истанбулската конвенция, а захариева горещо подкрепяше станешев в опитите му да прецори нинова и бсп да я гласува.Нищо не е забровено!

8

баба мара

преди 3 години

герб няма умствен капацитет да рови в конституцията тази тема не е в дневнияред на обществото ние трябва да оцелеем от вируса да ходим на избори и чактогава да се занимаваме с подобни теми ако изобщо са актуални

7

Анонимен

преди 3 години

Ще ви видим без Народа каква мафиотска Конституция ще напишете. Хага ви очаква с отворени врати, там в килиите ще председателствате и ще пишете закони, колкото си щете.

6

Анонимен

преди 3 години

А редно ли е Фигуранта да крие написаната от него "спасителна" за България Конституция от българския Народ ?Това е все едно Мангъров да скрие всички маски за Короната, защото не му харесва Кабинета и НОЩ !

5

Анонимен

преди 3 години

За това всички признават по време на избори:"гласувайте" защото тези на които отдадете гласа си ще ви представляват. А не сега да философствате като Диогеновци в бъчви! Когато е трябвало са ви питали!

4

Анонимен

преди 3 години

Как така някакви комисари ще пишат Конституция, вместо Народа?Не очаквах чак да сме толкова неграмотни! Не народа пише конституцията, а негови законни председатели, които са народните представители. Няма как юридически и практически целият "народ" да седне и да пише конституция! Баба Гуца няма умственият потенциал за да участва в писането и. Или Вие си мечтае за конституция която представлява сбор от желанията и субективните ви виждания!?

3

Анонимен

преди 3 години

Как така някакви комисари ще пишат Конституция, вместо Народа? В нормалните Конституции пише "Ние, Народът, съставяме и приемаме тази Конституция". А във вашата Конституция какво ще пише, "Ние, комисарите, съставяме и приемаме тази Конституция, вместо Народа" ли?

2

ХИТРО

преди 3 години

за да се свика Велико народно събрание трябва освен мнозинство да има и Проект за нова Конституция, полуграмотният фигурант смята, че Проект може да прави само Велико... може би народно въстание

1

Анонимен

преди 3 години

Не бива да става практика потъпкването на законите особенно от - нс