13

Анонимен

преди 3 години

На нашата има боклукчииски специалисти *** - поликлиниката е пред затваряне нямало кои да работи - ходели специалисти на втора работа там за по -4 ч в определени дни

12

ww

преди 3 години

На нашата улица липсват боклучийски специалисти....

11

Анонимен

преди 3 години

Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.

10

мак

преди 3 години

Дебелия от джипката не вижда истинските проблеми. Дай му асфалт, лентички, едни и същи наизустени фрази как се строи, просперира, забогатява. С него и шайка сме на различни планети, тях има кой да лекува, и мед. хеликоптери има за тях, безработицата не ги лови, доходите им не падат. Ние да му мислим.

9

Герб победа

преди 3 години

Феик новина - баце казаНаи добре се справяме в цяла европа

8

Пен

преди 3 години

Медицински персонал по принцип няма, защото не е добре заплатен! Причината не е в ковид "вируса".Журналисти .....

7

Nona

преди 3 години

Не ги затварят защото ДВАМА ЛЕКАРИ И МЕД.СЕСТРИ са заразени,а защото мед.персонал просто НЕ ДОСТИГАИ ВСЕ повече няма да достига,не само в ДевинНоооо медиите толкова си могат,който има нещо между ушите,да мисли!

6

Анонимен

преди 3 години

Са, тия, дето са ели и пили по софрите, без да спазват никакви мерки, защото оно не го видим и то не ме лови, я съм компиро, да се самолекуват.... Нали нямало епидемия и всичко е театър по тв и обикновено грипче.

5

тъй де

преди 3 години

Във държавата ни има един специалист по всичко, той може за известно време да поеме и такава длъжност.

4

CAR ADEPT

преди 3 години

То короната е измислица...

3

Анонимен

преди 3 години

Скоро време повсеместно медицинските кадри и персонал ще са в голям дефицит, ама кво ви пука нале шкафът е пълен с кинти и ФФФърчиплякторите са предплатени, а там от римския сенат знаете кво са казали.

2

Анонимен

преди 3 години

Продайте и болниците и затваряйте държавата. Реститутите и приватизаторите спечелиха, бедните скакалци с двата пръста могат да си ги налапат.

1

Анонимен

преди 3 години

Е, легла има!Бойко, Бойко, на такива легла и теб и родата ти да ви минават избирателите ти!