64

Ема

преди 3 години

Трито много ще сбърка ако се замеси с ДБ и Иванов

63

Филип

преди 3 години

По-голяма глупост не бях чувал. Защо си мислите, че ДБ имат някакви шансове в новия парламент? Там са сбирщина провали

62

Стоян

преди 3 години

На Демократична България са им пресилени резултатите, всичко е пропаганда и на изборите ще се види, че хората няма да гласуват за тях.

61

Борис

преди 3 години

ДБ са абсолютни *** и нямат място в парламента.

60

Албена

преди 3 години

Боже, боже докъде стигнахме един шоумен и един неуспял адвокат да ни управляват. Малко съмнителни ми изглеждат тези резултати, но 5 месеца не са много време, тогава ще разберем.

59

Оптимист

преди 3 години

Искрено се надявам ни Слави, ни ДБ, ни Майчето да се докопат!

58

Анонимен

преди 3 години

ДБ нямат никакъв шанс да влязат в парламента! Манолова също. Слави ще обере протесния вот!

57

гражданин

преди 3 години

До 48. И кой ще те управлява тогава като ги разбиеш всички партии бе, главанак? Гошо неумното ли?

56

ганьо

преди 3 години

Дрън-дрън социолози и после като излязат резултатите от изборите почва едно вайкане и оправдание що не са познали.

55

изнервен

преди 3 години

А бе стига с фамилиарничене за Трифчо да го наричате Слави, като че ли е дете в детската градина. Има си пълни имена и щом претендира да е политик, не го наричайте бебешки.

54

Анонимен

преди 3 години

А ве народното събрание и министерския съвет да не са тайни психодиспансери ве?

53

Шофера

преди 3 години

Слави Трифонов щял да влезе в парламента. Ами добре, нека влезе, все пак ще е представител на чалгаджиите в държавата. Ама какво точно ще прави там? Концерти? Вечерно шоу? Циркове? *** народ

52

до 57

преди 3 години

Това какво говори за "еРектората" му??? И въобще.

51

бацо

преди 3 години

Слави Трифонов е същият като Борисов и Нинова, щото едни и същи са ги правили. Сори но аз не гласувам за чалгари, мутри и прикрита номенклатурчици на БКП-БСП-ГЕРБ-ОП. Баста на тия.

50

Щерю

преди 3 години

Слави Трифонов е дългосрочна политическа разработка на ДС. Москва финансира концертите му. Плевенчанинът е проект на БКП/БСП структурите и една от емблемите комунистите в Плевен. Вече години наред е под светлините на прожекторите и е оставил траен отпечатък за следващите поколения...

49

Анонимен

преди 3 години

Стоп на вируса и чалгарите!!!Заразно зло!

48

Анонимен

преди 3 години

Човек трябва да е с мозък колкото детско амидофенче , или в тежка олигрофрения , за да мисли , че ще има оставки до изборите . В момента има много по-важни проблеми за разрешаване от оставките , така ,че спрете да търкате жълтите павета , че ги износихте повече от 45 годишните паради и манифестации на 9ти септември и 1ви май , така ,че --- Трай коньо за хубост--- избори оставки и назначения -на пролет.

47

Анонимен

преди 3 години

Слави е толкоз ***, че не знаеше, че по закон не може да избира обидно за държавата име на партия и да слага националното знаме в логото си и се наложи да ги смени! Къде с тази празна глава ще управлява. Ще видите вие истинска куха тиква и Бойко гений ще ви се види.

46

Анонимен

преди 3 години

Слави от 90-те години си е едно дс мутрите, а мутрите избуяха от *** след 89-та. Така че Слави никога не е бил и не може да бъде тяхна алтернатива.

45

Бай ВарвАр

преди 3 години

до Психолог Другарю гербераст ако обичаш не ми насаждай мнението си , щото не е меродавно !Дори и да е такъв , какъвто го описваш ,Слави е в пъти по-можещ от Баце , освен в краденето , разбира се и го е докадал !А дългият му език ,разбирам , че присъства активно в мокрите ти сънища , но невъзможността ти да го ползваш те прави токова озлобен .Не е ли така от психологичеси аспект ?!)