84

Мм

преди 3 години

Некомпетентните и *** могат да вярват в горенаписаното !Истинския хакер не използва IP адреса на своето местоположение за това си има прокси сървъри както и възможността да преминеш през десетки компютри на които е установено дистанционно управление това може да е и вашият домашен компютър!

83

Путин

преди 3 години

Вие луди ли сте, да наказвам хората заради собствените ми заповеди?

82

Анонимен

преди 3 години

Мачкайте братушки.

81

достатъчно

преди 3 години

Хеха По публикацията работи: *** Христова

80

Еди кой си

преди 3 години

Само *** може да повярва на Сащ и Великобритания те са най големите лъжци и манипулатори, как ще проследиш ай пи адрес, имам приятел който е написал език и той ми каза няма как да го проследят и е невъзможно да проследиш някого по ай пи адреса.

79

Анонимен

преди 3 години

Защо никои не краде Софтуер от руснаците?а руснаците крадът софтуер от запада?Това е показателно кои е по добър в програмирането, хакерството инт.

78

Анонимен

преди 3 години

Оф. Бе тея хакери много способни да извършат големи зулуми, пък неспособни да се прикрият и даже най-калпави журналистчета ги разкриват.

77

Анонимен

преди 3 години

До Плашило за уса-ранци"Могат да минат на затворен цикъл - имат повече налични долари от краварите, а пазара по размер им е колкото на останалия свят."Могат да минат на затворен цикъл другия път. 75% от икономиката им е за експорт.

76

Мишо

преди 3 години

До Западен КомиксТе сега се пръскат от яд и злоба, че руснаците им взеха Сирия, прецакаха ги в Украйна, сега в Беларус им разказаха играта.То не беше сваляне на несваляемите американски ракети Томахоук, откриване на неоткриваеми Стелт самолети. Крим им го измъкнаха под носа. А и сега ваксина за К19, а в САЩ супер героите от Марвел все още ги чакат да спасяват населението от вируса!Нищо, колко са починалите днес в САЩ 221075, Оооооо..... Демокрация!!!!!! и красота!

75

товариш Мордор

преди 3 години

Империята на злото не спи!

74

Анонимен

преди 3 години

До Плашило за уса-ранци"Китайската икономика отново е в подем"ТРЕПЕРЕТЕ!!!------------------------------------------------------Интересно на кой ще си продават ***, щом само те са в подем.

73

Мишо

преди 3 години

До Анонимен 109 Ха Ха Ха - кои нашите ти да не си от Тамбукту, защото аз съм от България и е възможно най-вероятно да съм отварял поне веднъж в живота си Wikipedia. Ама то чалгата е по-интересна, нали?

72

Анонимен

преди 3 години

До МишоКъде го видя тоя милион бе Мишо? Знам само за един обесен в Ирак. Милионите са при вашите хора Сталин, Мао, ПолПот и т.н.

71

Анонимен

преди 3 години

Тъжно е да си президент на една агонизираща държава.

70

Анонимен

преди 3 години

До Мишо"Колорадския бръмбар - класов враг на Тутраканската селищна система!"АХАХАХАХАХАХХАХАХААААА

69

Мишо

преди 3 години

А трябвали ЦРУ да бъде наказано за убийстовто на 1000000 мирни жители в Ирак? Как САЩ могат да убият високопоставен чиновник и ирански генерал без съд и санкция и кой ще бъде наказан?Ами колорадския бръмбар, който е изкуствено създаден в САЩ и яде здраво картофените посеви в Русия, айде и за него наказание?!Смешна статия и фалшива новина. Аз ко съм на Путин такава майна ще им тегля, ама като го гледам той си мълчи нещо и стиска зъби ама 100% нещо е замислил. Много им е насъбрал на тези от САЩ

68

Анонимен

преди 3 години

Плешивото джудже се мисли на голям тарикат ама накрая ще яде чепатата гьостерица.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86'Всички западняци знаят, че обвиненията са скалъпени и измислени, но продължават с мантрите залошата Русия."Всички западняци знаят, че това е само малка част от прос*отиите на комунистическите компютърни сатрапи.

66

Шляхтиц

преди 3 години

До автора или авторите на тази статия. Научете се най-напред да пишете правилно на български език и тогава пишете каквото и да било. ПрЕкривам .............. Четох статията до там. Повече не можах .......

65

Анонимен

преди 3 години

Кремълското джудже е много злобно и комплексирано.