16

Nikos Petros

преди 3 години

АНАСОНА Е ГРЪЦКА ДУМА И ГРЪЦКО РАСТЕНИЕ..КОГАТО ГЪРЦИТЕ СМЕ ПРАВИЛИ УЗО,-------- ТУРЦИ НЕ Е ИМАЛО В МАЛА АЗИЯ, НИТО В КИТАЙСКИТЕ ПЕЩЕРИ, НИТО В БАЙКАЛ , НИТО НА ПЛАНЕТАТА НИ .А ИЕНИ РАКЪ--- Е РАКИЯ, КОЕТО Е НОНСЕНС И ТОТАЛНА ЛЪЖА, ЗАЩОТО С АНАСОНА НЕ СЕ ПРАВИ РАКИЯ, А УЗО .НИКОЙ НА СВЕТА НА КАЗВА РАКИЯ--НА АНАСОНА ...САМО КРАДЛИВИТЕ ТУРЦИ .

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе то и вие не спазвате никакви пости , даже не сте в час кога са ...

14

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво им разрешава и забранява кораня ,обаче нашенските мюсюлмани определено не са трезвеници:-)))

13

Анонимен

преди 3 години

Дори една хубава новина като тази я ползвате да очерните Ердоан, който безспорно е най-великият лидер на турския народ от времето на Сюлейман Великолепния насам!

12

Анонимен

преди 3 години

Ердоган гледа как да напълни хазната от акциза, но ползва религията за оправдание.

11

ПроСоТо

преди 3 години

още преди столетия на тууурците им е забранено да пият ВИНО,защото Корана не позволява.Но пък нищо не споменава за ракията,за това "Червен Стоян" е бил винаги забранен за тях,но "бяла Рада" си е била винаги на почит...от векове..Сега Ердо май иска да наложи "Сухия режим" и в Туркието..

10

Анонимен

преди 3 години

Ракъ е видоизменено от арабски , на арабски е арак , и означава потя се ...

9

Анонимен

преди 3 години

Закон 5816 от наказателният им кодекс.За обида на Ататюрк от една до три.За оскверняване портрети,статуи и т. на.до пет.Ако е групово или публично -се увеличава с половината.Ако е придружено от използване на сила ,сроковете се удвояват.Още много време ще мине докато почнат да продават тениски "Ататюрк-сархошина"

8

Анонимен

преди 3 години

ако не е би Ататюрк 1920 год сега Соманската империя щеше да е само блед спомен. Този човек е създателя на цялата им нация и държава. Само за справка преди това всички са били поданници и са се деляли на правоверни и неверници, като нациолналности колкото искаш от всички крайща, но не и турци. Произхода на думата турчин възниква, като неприлично обръщение османците.

7

Анонимен

преди 3 години

Нарекъл Ататюрк "пияницата"Стига, бе -жив да не бях. Обида към Ататюрк не беше ли подсъдно.Явно свободата на словото там бележи неземни висоти, щом военните не са го обесили за това.Леееееелеееее

6

Анонимен

преди 3 години

Този Ердоган съвсем се отдалечава от свещенните завети на великия Ататюрк, който на ден изпиваше по два литра ракия и препоръчваше бира дори на децата. Скапан ислямист Ерджолан!

5

C2H5OH

преди 3 години

Който е тръгнал срещу алкохола не е прокопсал. Тънката работа е до време, пиенето е до гро, б

4

От Карабах

преди 3 години

Диабета не прощава! Явно е на принципа - Аз кат не мога да пия и вие не може. Лош чиляк ейййй.

3

Анонимен

преди 3 години

Ашколсун бе комшу!Лесно ти е на теб!Мюсулманите са изпълнителни пък и вярата!Твоя приятел Боко питаш ли го на какъв огън се пече?Всяка вечер ги обстрелват с яйца и домати неверниците!

2

L.

преди 3 години

Върви по пътя на Горбачов, само дето американците няма да му дадат да изнася лекции при тях на старини.

1

vlady

преди 3 години

Безумие! Турция трябва да следва заветите на Ататюрк, паднал геройски от усложнена цироза след големи успехи в алкохолната подготовка на професионално ниво.