13

Анонимен

преди 3 години

Не един и два пъти го написах под статия- купих си вила близко до Драгоман м. април. Софиянец съм, имам къща в Симеоново и апартамент в центъра. В селото, в което купих, се продадоха общо 4 къщи все на млади хора. За нашите джобове къщите са без пари (по 10-15к евро). Моята още не е годна за живот, има доста да се реновира. Който, каквото иска да си говори. Имаш пари, купуваш. Вместо да се радвате, че младите отиват в селата, плюете. Тъжно. Ама май, май някой сам слага минуси и плюсове от злоба.

12

Анонимен

преди 3 години

Поредните имотни лишеи с платена статия опитват да хванат някой баламурник, за да го нашият с ексклузивен договор и неизгодна комисионна.

11

Брокер Цвъко

преди 3 години

Нищо подобно. Най-търсени са апартаменти с асансьори, наполовин цена, а също и такива - с тераси на покрива!

10

Totenkopf

преди 3 години

Хахахаа не ви ли омръзна да пускате поръчкови статии вярно сте много алчни, продажници ***.

9

Аз

преди 3 години

Програмягите си купуват някакви кирпичени коптори за по 50к ойро, дето да си продължават да си смърдят както у тях си, само че без баня. За такива социопати може и в пещерата, само интернет да има - да жулят ютуба им порнхъба, правейки се че работят някакви кодчета...

8

До 6

преди 3 години

Програмист друг път, гладно брокерче без комисионни, м.айка ти е мъж, тр***верс сгърчен.

7

До 3

преди 3 години

Доста жалък опит да си слагаш сам плюсове, беднякo.

6

Елемаг

преди 3 години

Чета и падам:Тия пишат,доходите нараснали повече от имотите,оня па едно си земал като една заплата къща...Все по-безумни стават статиите за имотите.

5

До 3

преди 3 години

Програмист съм, беден глyпaкo. И селата до София ги изкупихме именно хора от сектора, за да работим от там. Вече сума платформи има за работа от вила.

4

Анонимен

преди 3 години

Алоо новите селяни купете си инструменти за обработка на земята!Всеки гледа кефа си!Работете!

3

До 2

преди 3 години

Точно вили се купуват и то яко. Цените им скочиха тройно.

2

Анонимен

преди 3 години

Никой не купува, поредната фина сирана от брокерчета статия.

1

Анонимен

преди 3 години

Това вече е истина. Пролетта взехме вила, лятото- още една. В офис не сме стъпвал от март, няма и да стъпим. В София имаме огромно жилище, чудесни тераси, но доскучава. Вилата е друго нещо. Без пари са по 1 заплата, реновираш и си караш кефа. Една вила на цената на половин наем на офис на месец.