115

HeinrichHimmler

преди 3 години

Искам да попита за 7-8 месеца какво точно направи правителството и НОЩ по отношение на борбата с коронавируса ? Отговорът е нищо! Пълна г*вра с народа. Някакви измислени мерки, 50 лева на пенсионерите на останалите хора нищо. Вие сте безбожни крадци и наглеци и ако сте се окопали добре и няма да дадете мирно властта Господ гледа! И ще ви мъчи много, най вече с*инете Борисов и Делянчо! Из*верги! Предатели и нищо*жества, това са днешните управници!

114

Анонимен

преди 3 години

Чета ви и виждам зашо сме така. Ама за какво са ни правила, ама то няма нужда от мерки, ама то всичко е измислено, ама те само едни пари искат да вземат. В България едно време е имало истински мъже и жени. За съжаление въстания и войни са ни ги отнели. Сега е останала само предателската семка, която клинчи от всичко! Що сме последни в Евопа. Ей затова! Предатели, безродственици, ***, мърди

113

Анонимен

преди 3 години

До ВсичкиПърво вождовете.Те са с предимство.

112

Анонимен

преди 3 години

Заразените поставяни под карантина и контролирани. Тия умници имат ли представа колко хиляди живеят сами, без близки, независимо от тяхната възраст. И как тези хора ще подсигурят най-необходимото си за деня-храна, лекарства, плащане на сметките за вода, ток..., получаване на заплата, пенсия от банкомат или поща. А че джипито е на 60 км от града, и има само 2 пъти седмично превоз. Тоест, човек да свърши в дома си, но ще е карантиран.

111

Анонимен

преди 3 години

Егаси, колко много короназомбита ще има по улицата ха-хаДано да са от бавните, а не от бързоходните, че не искам да ме доближават маскирани клонинги.Когато се задушат хубаво и мозъците им започнат да работят на половин капацитет, трябва да исмислим как да ги манипулираме и да изкараме някой лев муа-ха-ха

110

До 148

преди 3 години

С тези ни 6 милиона жители населяващи една педя земя - дали сме оцелели или сме по-скоро със самосъзнанието като на братята македонци?

109

Анонимен

преди 3 години

Виновни били тия, които не носели маски. А кой премахна мерките, когато при 30 заразени хората бяха затворени в кошарите като овце с КПП, повсеместно маските, а след това при 300 заразени-балове, дискотеки, стадиони, театри, протести....И хората пак били виновни. Нещо гербавите комунисти се опитват да задържат калпавото си управление. Но няма да се получи, със сигурност.

108

Анонимен

преди 3 години

да не повярва човек, че сме оцеляли като държава 1300+ години...

107

Анонимен

преди 3 години

Aсен Балтов ви каза вчера, че вирусът е тунингован. И пак старата песен. И без вирус слушаме предимно негативните новини. Обаче от *ковидидотите*/ положението е такова. Уви! И все пак колкото и простаци да има отричащи вируса, не им пожелавам да ги тръшне .... няма нужда никой да изтерядва, но си трябва повишено внимание. И туй то.

106

Анонимен

преди 3 години

Преди се правеха много тестове та бeлким открият някой заразен, сега е обратното - по-малко тестове за да не се плашат хората.

105

Анонимен

преди 3 години

До Само аз ли такамисляНе брато, просто хубавите новини човек е склонен да подминава, консумира се драмата и трагедията, за туй така : )

104

Shtagi

преди 3 години

До 122:Първо се информирай после търси конспирация. Лицензираните лабораторий са 62,като някой от тях имат по няколко клона в различни градове.

103

Анонимен

преди 3 години

Малък, но изключително *** народ ...

102

Златена

преди 3 години

Има една истина в България има дебилни безотговорни психопати българи егоисти които не спазват никакви правила в България и си правят каквото си поискат заради тяхното дебелокожо безочие в България страдат невинните българи

101

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден двама-трима нормални влизат в пререкания с армия ***, ковидианци и хипохондрици. До нормалните: Откажете се. Само си късате нервите. Едните са платени, а останалите са нискоинтелигентни фанатици!

100

Само аз ли такамисля

преди 3 години

Спрете с подобни стряскащи заглавия! Сякаш от месец март, до днес - само тази "сензация" сте чакали! Да сте чували нещо за стрес у хората? Не е нормално за "добро утро" човек да чете за вируси, катастрофи и убийства...не!!! Не е!!! Не може у нас да се случват само лоши неща, колкото и да не е добро по принцип положението!!! Наистина няма такава държава!!! (не правя аналогия с партия, или шоумен) За 30 г. сякаш не се смачкаха достатъчно хората емоционално...но явно може и още...

99

До 131

преди 3 години

След 22:00 вируса се събужда и започва да броди по кръчмите ли? Март пробваха с тоягата - не стана, сега ще пробват с принципа око да види-ръка да пипне или с други думи вируса хвани-майка погреби. На всеки ще ми дойде акъла - рано или късно.И няма много смисъл от работещи кръчми без клиенти.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 122Дебил, лятото като правеха по 6500 теста дневно заради летуващите в Гърция беше ОК, нали? И обяснявахте как няма проблем, защото само 4% от хората са позитивни.Изчакай още седмица-две, да пламне хубаво, и ще видиш чудесно колко е макса на лабораториите.

97

Златена

преди 3 години

Нищо хубаво не можем да очакваме от безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти които не спазват никакви правила и си правят каквото си искат заради тяхното дебелокожо безочие и безотговорност в България страдат невинните българи

96

Анонимен

преди 3 години

Очаква се и гласуване по пощата и фалшикация на изборите.Маските и гласуването по пощата ще са проблем за България