135

бежанец

преди 3 години

Коя граница минахме?!

134

Анонимен

преди 3 години

Какво чакат управниците? Толкова многобройни ли им се струваме и искат да ни намалят.Ако сме нормална държава при 200000 бр.теста,както се правят там, при нас бройката днес ще е 46800 бр.болни.Дано започнат да действат, защото иначе става СТРАШНО.

133

некадърници!

преди 3 години

7 месеца имаха време да измислят как администрацията и всички останали държавни структури да продължат да "работят" когато дойде време за т.н "втора вълна". Дано поне след месец тоалетна хартия да има в магазина...

132

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ СМЪРТНОСТ ОТ ЕДВА 5% ТОВА Е ЕДВА 50 ДУШИ!!!БРОЯ НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ ТРЯБВА ДА Е 100 000 НА ДЕН И СМЪРТНОСТ ОТ 5 000 НА ДЕН ТАКА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ 5 МИЛИОНА ЩЕ ПРЕБОЛЕДУВА И ЗА 1-2 МЕСЕЦА ЩЕ СМЕ ПРИКЛЮЧИЛИ ЦЯЛАТА ДРАМА!!!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪКРАТЕНО С 5% ДРАМА ТУК НЯМА!

131

Анонимен

преди 3 години

В това измислено сайтче, явно се толерират само безсмислените коментари към баналните ежедневни статии. А изразената истина се трие. И какъв е смисълът?

130

Палми Странджев

преди 3 години

Братчеди, миналата година по това време пак се умираше в същите параметри, ама тогава не ви го нач укваха в тиквите денонощно.

129

Анонимен

преди 3 години

На Дебелия Боко може да не му останат избиратели, ако продължава така да прислугва на ресторантьорите и хотелиерите от страх да не му намалеят избирателите.

128

Анонимен

преди 3 години

Отвориха училищата, стадионите, чалготеките, театри, кръчми... хората били виновни, че не спазвали мерки. Освен вече и на задните части маски да се поставят. И *** разбра, че трябва да си мие ръцете след тоалетна. Смешковци..

127

Анонимен

преди 3 години

Минахме границата ... Коя граница? Със Сърбия ли? Или Македония? Кой ги одобрява тези заглавия.

126

Анонимен

преди 3 години

Как стана така че преди 3 месеца на протестите се събраха хиляди хора без маски и заразените бяха малко ,дойде есента и изведнъж минахме границата ,а ?

125

Анонимен

преди 3 години

Вместо чакане на "сигурната" ваксина от западните умници, да се вкара руската и по желание. Съмнително е, дали ще я дадат точно на нас, но все пак. Тия, които мислят да векуват може да почакат от запада надеждната ваксина за светлото си бъдеще.

124

Специалист

преди 3 години

На глава от населението вече сме на едно от челните места по производство на антитела!

123

Анонимен

преди 3 години

1662-*** медика с положителен тест. Тези лица са наясно с мерките и носят маски предполагам. Може да са холили на дискотека, а ***?

122

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

121

Зоро

преди 3 години

УЧИЛИЩАТА са РАЗВЪДНИКА. Откак ги отвориха и пандемията удари.Ясно е и на малките деца! Затова 7-12 клас да минават дистанционно!И маски да се носят само на ЗАКРИТО.Да се глобяват бабаитите. Но не и маски на ОТКРИТО. Това ще е супер вредно. И за тези, които искат да го въведат.

120

Димитър

преди 3 години

До ДоротиНеграмотна персоно, какви небилвалици бръщолевиш, че нищо не се разбира.

119

Анонимен

преди 3 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията ги набутаха по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

118

Дороти

преди 3 години

Нещо тотално не ми се връзва5 заразени затворихме държавата и фолирахме 70 прозента от бизнеса1024 на ден и НИЩО, чагогеките се пукат по шевовевете7 месеца НИЩОВсяка сутрин ставаш и гледаш дали си на таблото или продължавашТова правителство официално трябва да се обяви за виновно за геноцид към собственият си народ.

117

Анонимен

преди 3 години

До ВсичкиКак ще хванем нещо измислено бе ковидиянец!

116

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден едно и също. И с бълващите цифри всеки ден мислят да променят нещо. Били контролирали. Да се качат и видят какво е дереджето в автобусите за по-крайните квартали, особено в по-късните часове или извънградските автобуси и ще разберат какъв е резултатът от контрола им. Измишльотини. Но те си го знаят. Важното е отчетност да има.