155

Анонимен

преди 3 години

Айде след месец - поне 40-50 умиращи дневно

154

За

преди 3 години

Няколко евра повече и да останат на власт, Тиквата и шкембето задминаха *** по времето на чернобил.

153

Щерю

преди 3 години

Минахме границата - сега вече къде сме?!?

152

Мониторирам

преди 3 години

Нова дума със специфична семантика и прагматика. Означава затварям някого вкъщи и го слагам пред монитора. Не се подвеждайте по привидната близост с наблюдавам и следя. Семантичното поле тук е много по-широко.

151

Анонимен

преди 3 години

Видя ли човек без маска и го застрелвам на място. После в съда ще пледирам че е самоотбрана защото той е направил опит да ме убие като ме зарази с вируси.

150

Мишо

преди 3 години

Бойко здраво смуче евро-фондовете! Като вампир е. Не му пука за народа

149

Анонимен

преди 3 години

Така ще е ...докато Бойко Борисов не си подаде оставката вирусът ще продължи да ни тормози заедно с него...

148

цирк

преди 3 години

чакаме 10 000

147

До 151

преди 3 години

Освен за мутрата от банкя, в което те подкрепям....пич...какви са всичките тези глупости, които си написал?

146

Анонимен

преди 3 години

Къде е статията за Банско и Боровец? Къде са кадрите с щастливи украински туристи? Таман сега му е времето да развием туризъма. Айде всички да се юрват към хотелите! Хотелиери и кръчмари трябва да са доволни сега. Никакви ограничения. Получи ли се както го планирахте, а?

145

Анонимен

преди 3 години

"Кой ги одобрява тези заглавия."Бате, те спелчек не минават заглавията, ти питаш дали някой ги одобрявал...

144

Весо Грипа

преди 3 години

Уха ,довечера ще се гърми шампанско !От кога чаках този момент ,вече след тази новина ще спя спокойно ,пътя до 10 000 на ден е дълъг още ,но стабилен .На лъжата кракат обаче са къси и ще видим ,кой ще се влачи по те-с-ти-си скоро !Една дърта световна лъжа ,колкото и да я подържат в един момент лъсва като темето на пожарникар от Банкя !И тогава ще дойде време да се помитат правителства и парламенти и публично биене с тояги по градските форуми.Все повече хора се осъзнават !

143

Анонимен

преди 3 години

До 139Драма няма ако гледаш едни цифри и там пише 5% умрели. Ако в тия 5% са твоите родители обаче или някоя брат или сестра, вече няма да гледаш на нещата като %, а ще гледаш на тях като лична драма.

142

До 139

преди 3 години

Де да можеше в тези 5% да са всички подобни на тебе, напълно бих те подкрепил... :)

141

Анонимен

преди 3 години

А бе бройката е силно преувеличена от Тиквата за да изплаши хората да ходят на протеста! Може би реалната бройка на заразени и три пъти по малко! С такъв шмекер, *** премиер всичко е възможно

140

Анонимен

преди 3 години

Каквито и мерки да се въвеждат, някой трябва да следи те да се спазват, обаче надали... Тука е такава свободия, че не ми се мисли какво ни чака. Като имаме представа каква ни е здравната система, освен на късмета, на какво друго ни остава да разчитаме?

139

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е,че болни хора ходят на работа и заразяват колегите си. Знаят,че са болни и си траят,за да не ги карантинират,за да не чакат после 1 месец Нои да им преведе болничните. Други не вярват във вируса и си мислят,че имат грип. Трети не се пазят изобщо,а хигиената им е нулева. Чак когат всеки се сблъск с това ще почнем да се пазим

138

Веско

преди 3 години

До HeinrichHimmlerИ кво очаквате да направят? да гонят вируса с мухобойки? Казаха, спазвайте дистанция и си мийте ръцете. Ако някой казва, че е направил повече-заблуждава.

137

съвет

преди 3 години

До Анонимен 141Изнеси се в друга държава.

136

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 125Така е, колега! Обаче навлиза нова дума - "мониторират"! Не наблюдават, не следят, не проверяват - "мониторират"!Да благодарим колективно специалисти от всякакви области и журналисти за излишните чуждици в нашия *** е ясен български език!