195

Анонимен

преди 3 години

А Боко скоро няма ли и той да се "разболее", че да си направи реклама?!Или него ковида не може да го стигне в джипката?!

194

ох на бацееее

преди 3 години

Европейската директива е най-малко 300 заразени на 100 хил човека!България се стреми да покрива това число иначе няма евроденги.А идат избори и требе да се купуват.

193

Почна се!

преди 3 години

До изборите ще е така!Пандемия-истерия!Борбата за властта е на живот и смърт!Не,че няма вирус,но докато се оправдаят тия милиони,дето се раздават наляво и надясно,като бонбони!Докато се заметат под килима всички афери и далавери на Боковата дружина за да мине и тая зима!Впрегнати са всички математици,медици,статистици и видни специалисти нон стоп да ни съобщават,убеждават или внушават колко смъртоносен е грипа,за да не разберем къде ГЕРБ ги стяга чепика!

192

Ocpaxca

преди 3 години

Сега как ще викат през маските "оставка", то ще се чува като оcpaxca!? И ще бъдат прави!

191

хахахаха

преди 3 години

Престанете да ФАЛШИФИЦИРАТЕ пробите!

190

Анонимен

преди 3 години

До ПенГлупак. Като си толкова свободен ходи да живееш в гората.

189

Пен

преди 3 години

Под предлог, че ни пазят от нещо страшно, ще ни вземат свободата.Или май повечето ще си я дадат без съпротива като гледам как вярват в медийна та пропаганда.....

188

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм да затворим всички чалготеки. Ако може завинаги.

187

Анонимен

преди 3 години

Долу чалгарите на Слави и мангърите. Свобода за народа, долу потисниците чалгари!

186

1024

преди 3 години

1 кило-новодиагностициран с коронавирус у нас = 1024 новодиагностицираните с коронавирус у нас :ДДДД

185

Анонимен

преди 3 години

Затваряй училищата, Бойко, че както е тръгнало и други граници ще минеш.

184

Анонимен

преди 3 години

Вчера в Европа най-много новозаразени на 100000 души население има в Андора с 318,2 новозаразени и Швейцария с 100,7 нови случаи на 100000 население. Следват Белгия, Чегия, Холандия, Великобритания, Испания и т.н. България е с 14,8 нови случая на 100000 население. По брой починали на човек от населението вчера България е на девето място в Европа.

183

Спеца

преди 3 години

Това е резултата от управлението на неграмотния и крадлив премиер и ятото калинки около него!Както изтрепа животните на хората , така сега смята да ги стресне с "яко измиране"!Колко месеца Бойко ни лекува, започна с глоба от 5000 лв. без да има маски в страната и сега ще блокира Държавата с простотийте си!

182

Анонимен

преди 3 години

Бройката е висока защото не се правят тестове на случаен принцип, а се се тестват там където е открит заразен. Нормално в дом за стари хора да се заразят всички и като ги проверят да има 100% заразени. Процента е висок нали? Но никой не казва колко са болни, а само колко са вирусоносители.

181

Клоунски Свят

преди 3 години

До еди кой сиНе е мега КИЛО е.

180

Анонимен

преди 3 години

Странно-Благоевград с много по-малко население-60,а Варна-56.В Благоевград ли са правени много повече тестове или във Варна-много по-малко.И не е ли умишлено завишена бройката в Благоевград,за да съсипят за втори път сезона на Банско/там има само един заразен/,за сметка на Пампорово,където властелинката на курорта е Цветелина Бориславова.

179

Анонимен

преди 3 години

Тя бройката на носителите отдавна е над 100000, но това не означава, че тези хора са болни, също както всеки е носител на ракови клетки и на вируса на херпеса, но не всеки проявява симптоми и се разболява. Та в този ред на мисли - защо продължават да се изследват безсимтомни хора. Да не говорим за точноста на PCR теста.

178

vlady

преди 3 години

Чалготеките трябва да работят дори с някои ограничения, защото са важни за подготовката на професионалните спортисти - важно е да тренират финтове по масите и да подобряват постоянно алкохолната си подготовка.

177

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

Комунистически Китай е Велик!!

176

РЗИ

преди 3 години

Да налагат глоби на заведения, учреждения и търговски обекти по снимки на гражданите в helpdesk.info