25

ЦРУ

преди 3 години

ВЪОБЩЕ няма СЪМНЕНИЕ .че ТРЪМП ПЕЧИЛИ !!! НИКАКВО !!!!!!!!! ЗАЩО ??????? .....БВП преди Тръмп- САЩ - 15 хил. мил $........Китай - 15 х.м. $......Раша - 2.4 хил. м. $ ...........ПРЕДИ пандемията - САЩ - 24 хил. мил. $ ......Китай - 13 х.м. $ ....Раша -1.6 х.м. $ ......и ДОХОДИТЕ на АМЕРИКАНЦИТЕ с 30 % нагоре !!! Един президент беше казал - " ИКОНОМИКАТА *** " ....Затова ако може щеше да има и ТРЪМП-3...и ТРЪМП -4 ! В САЩ не може ....но в БГ може ....следва " БОРИСОВ-4 ...БОРИСОВ -5 " !

24

Анонимен

преди 3 години

"По-строгата имиграционна политика на републиканците вече дава резултат"А един станиол завиваше мармота в шоколад.

23

Щерю

преди 3 години

Трайдънт...

22

Баба Куна Загорска

преди 3 години

Аз отколе знаам, дека като си нема човек гаалета, требва да бистри политиката. Туй САЩ, Китай, Русията ги знаям на пръсти. Политика, проста работа то. Амчи как.

21

Винету

преди 3 години

Битката за Америка - Тръмп или Байдън?----------------Нито единия, нито другия!Щото нито Тръм ще признае поражението си, осланяйки се на фалшификациите които 100% ще му спретнат Демократите с гласуването по пощата!Нито пък Байдън ще признае поражението си и евентуална победа наТромпета!

20

реалността

преди 3 години

нашата фирма наема хора за големи корпорации, предимно идват хора от индия и китай с визи работни, последните 3 години намаляха значително никога не сме имали толкова малко кандидати през последните 20 години. Винаги сме предпочитали местни хора или с постоянно жителство но такива идват малко, много малко. нашите клиенти изнасят бизнеса си в канада, канада прие закон позволяващ ако си работил 12 м. в сащ да започнеш в канада работа без виза независимо от къде си.как това е добре за америка?????

19

do 21

преди 3 години

До Истинска историяе как няма против а им спира визитевсички визи Х, Л и т.н. които са за хора с висока квалификация са спрениа през това време нелегални минават като на пазар през мексикоедно да да няма против друго е на практика какво правии аз нямам против нищо тръмп ама не ми се струва да е добро за америка неговото управление

18

Истинска история

преди 3 години

До не е точно така Не е точно така ! Тръмп няма нищо против квалифицирани работници. И не веднъж е заявявал че са добре дошли. И че САЩ има нужда от тях. Преди короната Тръмп намали дотолкова безработицата, че на всеки който му се работи можеше да намери и дори избира работа . Тръм прорив неконтролирания наплив на неквалифицираните имигранти които изяждат работата и размера на надниците на американски граждани - прдимно от малцинствата. И против такива разчитащи на криминална дейност.

17

не е точно така

преди 3 години

за пророчества от рода на папагала гого и т.н. както и с пазарите незнамно за това че политиката на тръмп спрямо мигрантите работи не съм съгласенмного големи корпорации разчитат на мигранти за високо квалифицирани работници в огромни количества, които не могат да бъдат намерени в САЩ порадни една проста причина ЛОШОТО И ПЛАТЕНО ОБРАЗОВАНИЕмного от тези корпорации започнаха да се местят в канада и европа...няма как това да е добре за САЩ в дългосрочен план

16

Учуден

преди 3 години

Къде е статията за скандала в от няколко дни ? За лаптопа на сина на Байдън и мейлите относно Украйна и Китай ? Какво е туй оглушително мълчание тук? Поне се опитайте да опровергаете скандала, а не да мълчите като ..... Засрамете се! А ако всичко от този скандал е истина, Байдън е изпържен още преди изборите.

15

Анонимен

преди 3 години

Хвани единия удари другия.... все тая. Политиката е *** и само такива може да участват в нея

14

Анонимен

преди 3 години

Няма как да твърдиш, че системата на САЩ е сбъркана след като те са най богатата и силна страна, а ти си в най бедната и слаба страна. Някакви си ти издиша твърдението.САЩ дълго още ще са фактор. Няма наченки някой да ги смени . Дори и когато изглежда, че някой се е доближил до тях, ще създадат нещо ново дали оръжие или инструмент няма значение.

13

Анонимен

преди 3 години

Експертът Юруков да не би да е от прословутото Тръм общество на българските путинисти?

12

Съвет

преди 3 години

Четете Дънов и се молете всеки ден, вие и близките ви да сте живи и здрави и преди молитва към всемогъщата сила бъдете благодарни за всичко! Не вършете злини и се покайте! Безгрешни хора няма! Моментът в който Тръмп спечели почва да тиктака часовника!

11

Част2

преди 3 години

Всеки цикъл в два пъти по-бърз от всеки предходен! Сега сме в период на последният цикъл и от нас зависи дали ще отворим нова глава в развитието или ще повторим за 5 път грешката да започнем от начало! Помнете малко преди да дойде денят ще започнат да излизат много факти, разкрития, тайни и т.н. Човечеството ще разбере своята роля на земята и неспособността му да управлява ресурсите си. Бъдете добри и мислете!

10

Част1

преди 3 години

Ще спечели Тръмп! И демократите ще започнат яростни кампании в цял свят и Китай и САЩ ще се изправят жестоко в нова икономическа война! САЩ няма да съществува в тоя формат дълго. Системата им е сбъркана и мога да пророкувам до 2022г. тая държава ще се саморазпадне. Ерата на банките, петролът, доларът и разхищението все повече е към своя край! Както се разпадна Рим, така ще се разпадне от САЩ, който се интересува от история да прочете и ще се изуми как се повтарят събитията циклично

9

Анонимен

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте?! Следите ли изобщо новините за тази кампания, преди да списвате материалите си!? В момента темата изобщо не е дали Байдън може да си спомни нещо, или не. Това мина преди месец... Тази медия е наистина удивително зле.

8

Щирлиц

преди 3 години

Трайдън или Бъмп,все тая.

7

Анонимен

преди 3 години

Който и да стане, краварника ще гори.

6

баба мара

преди 3 години

и двамата са еднакви хвани единия удари другия цирковете които организиратса за власт и пари при тях всичко е бизнес и печалби така че няма никаквозначение кои ще бъде назначен моето очакване е тръмп да бъде отново назначенот впк на сащ заради огромните печалби от продажбата на оръжие