20

Анонимен

преди 3 години

По нищо съществено не ни личи!

19

Анонимен

преди 3 години

"Не само че има ами и всеки нов биос има версия и на китайски"Гръмни се ...

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16"Едно такова вишу струва на народа към 100 000"Това на какъв език е? Китайски, български или нещо друго?Брат, ти ми говориш за машинен език ... на китайски! съзнаваш ли, колко жалко и смешно звучиш? И кой е този свръхпопулярен език Китай?Защото като отвориш обявите за работа, масово са Java (доста с Kotlin вече), C/C++ (за тея специализираните машини), a другото е супер предвидимо - JavaScript, Python, Go и C#.

17

Бочко

преди 3 години

Най-накрая една статия за младо и умно българче, което е пропуснално чалготеките, масовото затъпяване в интернет на фона на статии за плеймейтки, брадъри, емемей и други звезди. И най-логичното - заминава и дано някога се върне, защото България има нужда от хора като него.

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе само че има ами и всеки нов биос има версия и на китайски ;) Да не говорим за многопроцесорните и специализирани машини.При тях целия софтуер е китайски.При нас са копирали първо ейпъл после Аи Би Ем а софтуера е бил западен .Едно такова вишу струва на народа към 100 000.През годините стотици милиарди с които щяхме да си купим всички технологии да си правим сами ф16 и кво ли не .А тука тези хора за станали нагли .На кражбата викат наука.На скоро германците направиха език на немск

15

Анонимен

преди 3 години

"То хубу наливаме пари в косинус,ама от 300 компютърни езика нито един не е на български което спира икономиката ни."То и на китайски няма такъв език, който да е в широка употреба, ама не им е спряло, да дишат във връта на американците по икономика и технологи. Ся па да не кажеш, че били изостанали американците и китайците? Спрамо кого? Извънземните?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Някой е искал да каже, тези родени през 2003-а годиниа, ама езабравил, че това е статия, а не чат между другарчета.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Типично за всеки простоват и ограничен човечец, другите са луди, извратени, ненормални или "нещо им има", ама ти, великият пасач на овеце, чието основно действие е бездействието, си "правилен".

12

Анонимен

преди 3 години

Момчето най-добре да емигрира час по-скоро. Да остане благодарен на родители, приятели и учители.Друг не го интересува очевидно.

11

Анонимен

преди 3 години

Честито за спечелените олимпиади.Но не разбрах, защо трябваше да му слушаме възгледите за живота и политиката, при положение, че е на 18 е прекарал половианта си живот по лагери за физика и математика?А последнто ... моля ви! Всичко го казваме това, преди да се изнесем, а истината е, че сме още сутринта на летишщето и с нетърпение си чакаме полета.

10

Totenkopf

преди 3 години

И каква полза ни е донесло това? Къв е тоя, че да му препечатвате фермана?

9

Анонимен

преди 3 години

То хубу наливаме пари в косинус,ама от 300 компютърни езика нито един не е на български което спира икономиката ни. Всичките излети пари в,,математици,,са на вятъра.Гледат един тъ.пан от БАН дето разправяше че държавата на наливала в ,,наука,, и за това сме изостанали у компютрите.Този нагъл ,,математик,, не прави разлика между наука и кражба на технологии.,,Науката,,е трябвало да направи един машинен език на български за да може всеки бг да програмира. Ето затова трябва да се спре тази наглос

8

:)

преди 3 години

В топ 20 сме, защото Русия и Китай не могат да изпратят по 100 отбора. Иначе щяхме да сме в топ 220.

7

Анонимен

преди 3 години

Математиката е просто инструмент за моделиране на процеси и концепции в инженерните и технологични сфери, но задълбаването в нея не се отразява добре на здравето. Всичко след университетската математика са абстрактни самоцелни теории от които по-скоро да полудееш, отколкото да направиш нещо практично.

6

Анонимен

преди 3 години

Какво стана Евротолерастия-та? На изток доминират по математика, а тука ни занимават с джендърски глупости.

5

Германец

преди 3 години

Успех и късмет в последните ти месеци на територията, Иво. Тя не те заслужава.Европа те чака с отворени обятия.

4

Бойко Борисов

преди 3 години

Само с математика не става, трябва и да се ядат суджуци и асфалт и бетон да се полага иначе ще ни спрат фондовете и ще трябва да работим.

3

Ганьо

преди 3 години

Я най мразим умни и образовани, много ги мразя.

2

Анонимен

преди 3 години

КеЙбридж - кой туй?

1

Анонимен

преди 3 години

Нерде 2003 де 2020..ама чу заглавия