9

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме, как преди време тази Велика Белгия, от която България е взела доста нещо в областта на конституционното право, логото на Парламента, девиза на Парламента, но в същото време ...Белгия е правила същите безобразия в Конго ....... безобразия които са сравними с тези на Османската империя ...... това е по времето на Леополд II...... когато чувам за Белгия, то си в спомням за техните деяния в Африка, Белгия ...... когато нещо лошо става в Европа, то какво е взела Европа от Африка

8

Ron Burgundy

преди 3 години

Какво помага вечерният час? Как ограничава заразата не ми е ясно.....това е чист фашизъм

7

Булшит

преди 3 години

Белгииците ги затварят по кошарите. Фашизъм в действие. Света се управлява от пcихопати.

6

Fenasi Kerim

преди 3 години

В Белгия смъртните случаи са ненормално високи. Не разбирам защо.

5

Владо

преди 3 години

Фашисти.

4

ПроСоТо

преди 3 години

и това става в територия,в която носенето на "маски" е задължително дори и на улицата?Не разбрахте ли,че пораженията от тоя ,а и от всеки друг щам на грипа,са различни за различните народи?.Защото въпреки че сме еднакви,в гените ни има различия и точно те определят както външните характеристики на индивида,така и начина му на мислене и в случая-начина и степента на реагиране на подобен вид "агресии"..

3

Lanadelrey

преди 3 години

От полунощ до 5 ч. сутринта вирусът се разпространява най-силно!!! Разпространението му се забавя най-силно, когато с мръсни ръце си сложите маска, само това може да ви спаси.С това, че пушите всеки ден по 35 цигари, също няма проблем.

2

Анонимен

преди 3 години

Фашисти!

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро и в Бг.Просто да си знаЙтИ кво ви чака !!!