38

Анонимен

преди 3 години

Пише се пропускателна, олеее, журналисти, редактори...

37

Анонимен

преди 3 години

Скандално! Не си ли научиха вече урока че тези простотии нямат никакъв ефект?

36

анонимен

преди 3 години

До Тулуп5 милиона е софия не 2, нещо си се объркал

35

Алибегов

преди 3 години

Хехе! Може да съм с мазна коса ,но лапам системно на , който трябва...Никога НЯМА да затворят заведенията където определено никой не спазва никакви мерки . Пие се вулгарно , пияни клиенти се прегръщат и целуват масово ..Но на кой му пука ... Акцента сме дали върху училищата .. директивата е такава...Ковид ОБИЧА тях ,но не се разпространява по заведенията,магазините и други свърталища ...пък и като ме гледате защо са ни умни хора в държавата?! Ай наздраве

34

Тулуп

преди 3 години

Какво за София бе?! Научете се да смятате ...София е с над два милиона население ( без приходящите ) ,а вторият по големина град Пловдив или третият Варна - около 350 000! ( Един квартал Младост е толкова) . Когато има 250 заразени ( по Данни на Нощ ) примерно какъв процент са и какъв процента са примерно 49 заразени за Благоевград ( около 70 000 население)

33

цжх

преди 3 години

Какъв коронавирус бе?Дебела еврейска лъжа и шашарма. Даже по този начин демонстрират как контролират целия свят и го превръщат в концлагер на ционизма.

32

42

преди 3 години

Колко прав е бил Хенри Форд, като е казал, че за повечето нещастия в света са виновни глобалните евреи и подопечните им тайни общества.

31

А тук?

преди 3 години

Най-голямата тарапана е в София, най-много заразени също. Минете през студентски да видите за какво става въпрос. Въпреки това не само няма мерки, но и сегашните никой, ама никой и никъде не ги спазва. Явно някой е решил София да се поразреди по естествен път.

30

Анонимен

преди 3 години

До ЗориТочно така е,и това няма да спре никога докато те не си постигнат целите.Ще го рифрешват постоянно.

29

Зори

преди 3 години

Яка конспирация се вихри зад тази пандемия с умишлено създадения и пускан периодично вирус.Да видим след наложения контрол какво са ни измислили.

28

Snorky

преди 3 години

Какъв какъв режим?! :)

27

drislio

преди 3 години

Който не му се ходи по магазини също така може да ползва услугите на е-баг. Доставят храна до дома и то на доста прилични цени за повечето продукти. В Пловдив и София бачкат само.

26

до 27

преди 3 години

Герб се мота като пате в кълчища. Не трябваше да пускат 7-12 клас. Трябваше да има яки глоби 50 лв за първо и 1000 лв за второ хващане! И да се дава сводка от НОЩ колко са заразени и колко глобени всеки ден по 3 пъти.Ако продължават да се маят болниците ще гръмнат и лавината ще отприщи. Чернобил тиктака.

25

сетила се Мара

преди 3 години

Абе трябва яки глоби за ковидиотиите. Изпозаразиха всички! Утре ще се наложи и затваряне при това експоненциално нарастване (дано да не, ама ако ги слушаме мангърчетатат дотам ще опрем). Утре са 1500 заразени гаранция!А развъдниците в училищата. Спирай 7-12 клас да го е. Чакат някой даскал да умре? Те пък и те, за 30-40 лв на ден си рискуват живота и здравето.

24

111

преди 3 години

Герб мисли за вас. Бавно ви превръща в питомни г0веда. Така ще ви накарат и сами да си сложите ваксината и да ви уморят по-бързо. Срещу хората се води геноцид. Герб изпълнява нарежданията отвън и получава пари от това.

23

Анонимен

преди 3 години

Почва се!

22

Анонимен

преди 3 години

Много добре! Защото в търсене на стаден имунитет на някои хора им избива силния стаден инстинк - да се бутат като оффци удин вдруг. На мен това ми беше гнусно и преди пандемията между другото.

21

Анонимен

преди 3 години

В малките градове и в селата не се спазват никакви предпазни мерки и никой не носи маски. Нито продавачите, нито клиентите. Даже е престижно и някакъв вид "геройство" да си без маска. Кихат си, кашлят си в лицата пък даже и не се къпят редовно.

20

Анонимен

преди 3 години

Диско и барове работят, защото инак излиза оня мазния Ричард, дето орева орталъка зимята, че му затворили бирхалето. Излиза по ТВ и почва да ревтуни

19

Анонимен

преди 3 години

А Фандъкова се е скрила в миша дупка. Къде е тази женица, да мъцне поне нещо, че цяла София си е едно голямо огнище!