31

Анонимен

преди 3 години

Ей, цял басейн имал. Да го разруши и да си изскара разрешително. А за оградата - че то половин България е в нарушение заради оградите си, ама никой не ги бара! Използват закона за да му отмъстят! Не може да се сравни с бойковите чекмеджета и палатите на Доган, където не можеш да минеш. Ама народа пак си иска Бойко и това е. Ей затова всеки нискочел фен на Бойко покрай мене му правя черен живота и нямам жал към тях.

30

Маринов

преди 3 години

Къде е сега Христо Иванов? Няма ли да направи една акция с живо предаване и да поведе народа към плажа, който Прокопиев е окупирал незаконно?

29

Ася

преди 3 години

На тоя мошеник всичко сигурно му е незаконно

28

Анонимен

преди 3 години

Този е ясен вече, щом веднъж са го набелязали. Ами я кажете за подпорната стена на мъжа на една госпожа министър, какво стана там?

27

Анонимен

преди 3 години

Май имаме свръхрегулации и на практика всеки, който репи да стри нещо ще е в нарушение, колкото и да се старае да не е така. Сврухрегулациите са много добра почва за огромната корупция типична за управлението н мутрите.

26

Kuncho

преди 3 години

Че то в тази зона има ли ограда под 2 метра?!

25

Петър

преди 3 години

При Прикопиев законните неща не са особено много, далаверите там водят началото си още от 90те години.

24

Мартин

преди 3 години

Значи Иво Прокопиев по нищо не се различава от Ахмед Доган, който също е строил незаконно до Росенец, нали? Сега интересно дали Христо Иванов ще щормува и къщата на Прокопиев или за него ще се направи на разсеян, понеже е щедър олигарх и прави редовни дарения на партийката "Демократична България"!?!

23

Шопа

преди 3 години

Га ги махне ми свирнете...оти не вервам!Да не мислите ,че на всички министри и депутати оградите са им законни...и това не го вервам.Ама се е почнало па ше видиме.

22

Тодор

преди 3 години

Тоя уж е зелен и защитава зелените идеи, а пък строи в защитени територии. Егати зеления, няма що. Гледа си себе си само и тва е.

21

Анонимен

преди 3 години

Да, България! Десантче нещо, лодки, знамена?? Или шефа не го пипаме хахах

20

Анонимен

преди 3 години

Този зарази питейната вода на село меричлери с арсен от каолин и 200 човека измряха от левкемия, включително и леля ми!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Този не е за съд, а за бесило направо!

18

Анонимен

преди 3 години

Имаше там едни 700 милиона не събрани от Черепа,кога ще погнете бездомникът(Горанов)и менторът му(Борисов)??

17

48870

преди 3 години

И за Росенец, и за Буджака, и за Витоша някой е дал разрешение с подписа си. И далите, и взелите са виновни пред закона и трябва да понесат строга присъда.

16

Гробокопач

преди 3 години

Нема се плашите, Цонев от ДПС-то спомена кръгът "Капитал" във връзка с протестите и там, другите работи и как ДПС е невинно и ето, Бойко веднага - щрак, щрак;))) То такива кът тоя винаги мой да ги фанеш в нещо незаконно. Именно закононарушението на едните и другите крепи Омертата!Наруши ли се, тя, те започват се ядат едни други като бесни кучета и кой надделее,на него електоратът ще слугува.Електорат,проблемът е,че винаги ще бъдеш слуга и нема си имаш такива басейни,за да си фанеш мадами знойни

15

Анонимен

преди 3 години

До МнениеАми трудно е със съда.Както виждаш, имат и добри защитници, всяка вечер на Орлов мост.

14

Анонимен

преди 3 години

Хр. Иванов защо не акустира на този бряг? По правило за там от където идват парите не се говори..Защото е на хранилка при прокопито!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6И аз така си мислех, ама се оказа, че мутрите са просто слугинаж...

12

Анонимен

преди 3 години

До МнениеНа мен също ми е смешно. Ок - с милионите си, голям си, всичко екстра! Ами направи си така нещата, че да не може да те барнат! Имаш средствата, да наемеш два випсука с адвокати,счетоводители, бизнес специалисти и прочие ... ама не. Ще правим 8ми басейн на вилата.