60

ivailo

преди 3 години

Аз па съм ужасен от анархо-комунистическата (демократическата) партия в САЩ.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Рейгън е бил добър президент, но явно е бил ужасен баща."Бил е също и ужасен президент. Той легализира милиони нелегални мексиканци и превръща калифорния от твърда републиканска крепост във мексиканска комунистическа ко*ина където републиканците не могат никога повече да спечелят избори.

58

ЦРУ

преди 3 години

Избирателната с-*** в САЩ е най-демократична . Всеки щат (в зависимост от жителите...икономиката ) излъчва " ИЗБОРНО ЖУРИ " (Калифорния като най-силен щат излъчва 59 човека ). ОБЩО журито е от 540 човека ( който спечели 270 + ...печели. Тръмп спечели около 340 + и печели.........а РЕЙГЪН ги е РАЗМАЗАЛ ...и при двата мандата с 480 + гласа !!!

57

Анонимен

преди 3 години

Рейгън е бил добър президент, но явно е бил ужасен баща.

56

Анонимен

преди 3 години

Глупотии,синът да не приписва на починалия предполагаеми "ужаси",мисли или как би реагирал или постъпил.Никой не е в състояние да прецени това.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Иначе хилари имаше повече гласове"Хилъри имаше над 10 милиона нелегални гласове. Ако се броят само легалните то тръмп я бие със 7 милиона гласа.

54

Анонимен

преди 3 години

Че от какво би бил ужасен? Рейгън е бил предател на своите избиратели и сегашните републиканци са предатели на своите избиратели. Рейгън превърна калифорния в мексиканска комунистическа ко_чи_на a сегашните републиканци превръщат цялата страна в мексиканска комунистическа ко_чи_на

53

Анонимен

преди 3 години

Защо не каже нещо за демократическата партия, която се превърна в ляворадикална групировка, направила опит за преврат срещу законно избран президент. Демократите подкрепят терористични движения като BLM и антифа, които подпалиха цели градове. Обама, Байдън и Хилъри Клинтън са най-корумпираните политици в историята на САЩ. И този трябва да го е срам, че се е присламчил към отбора на комунистите и е седнал да говори в CNN, която е фабрика за лъжи и дезинформация, американскея вариант на правда.

52

Анонимен

преди 3 години

CNN news - това ми бе достатъчно.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анти-АтлантикКакто се навряха като дрянка в *** в Сирия, заради женчото Обама, така го виждам.

50

Анонимен

преди 3 години

До Ляв+Бай Тошо не беше карикатура, той беше ц.ъpвул.

49

Анти-Атлантик

преди 3 години

Как пък го виждаш в Афганистан и Ирак да се намести руски контингент. Те да не са каубои?....

48

Ляв+

преди 3 години

"...паля4о е седнал в Овалния кабинет." То, и за Бай Тошо си мислехме, че е карикатура, а вече 30 години, по-добър политик от него не можа да "изпъкне", а.....

47

Анонимен

преди 3 години

До Анти-АтлантикНе знам каква ти е личната файда, след като аланкоолуто прибере контингента и на негово място се намести руски контингент.

46

Анонимен

преди 3 години

Баща ти би се завъртял като кебапче в гроба, ако може да види какъв паля4о е седнал в Овалния кабинет.

45

Анти-Атлантик

преди 3 години

Джаред Кушнер направи чудеса в Близкия Изток и помири редица арабски страни с Израел, за добро или лошо. С това постигна недостижимото. Тръмп устоя на милитаристите и не започна война, а ужасен от военния бюджет започна да прибира контингентите. С това дава шанс за по-справедливо разпределения на бюджета. Само че, това може и да му изяде ушите - за съжаление!

44

Гост+

преди 3 години

Той баща ти би се ужасил и от много други неща днес, ако можеше да прогледне. Сякаш Кенеди не би се ужасил от днешните Демократи (псевдо)........

43

IQ 3.14

преди 3 години

тоя явно го е загазил за пари нещо,

42

KAG2020

преди 3 години

54, не бил могъл да го кажа по-добре, сър!

41

KAG2020

преди 3 години

Поредната платена гнида. Бащат ти би го било СРАМ че си му син, ако беше жив!