162

Пешо

преди 3 години

Плоскоумната казармена персона все повече затъва в скудоумие. Когато не си сътворил нищо положително и не можеш друго, ти остава само да плюеш по тези, които все пак нещо ще оставят сътворено на България!

161

Анонимен

преди 3 години

Храни куче,да те лае! Цял живот при държавното корито!

160

Харизан ГЕРБ

преди 3 години

....продълж...БСП откраднаха от АБВ, техния кандидат--Румен Радев !!...НА 20 АВГУСТ 2016 ГОДИНА !!БСП СА ТОЛКОВА ПЛАШЛИВИ И СЛАБИ., ЧЕ ТОГАВА НАГЛО И БРУТАЛНО ОКРАДОХА ОТ ПЪРВАНОВ-- РУМЕН РАДЕВ, И ГО ОБЯВИХА ЗА СВОЙ КАНДИДАТ..ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ...БСП Е СТРАХЛИВ ТУМОР...НЕСПОСОБЕН ДА ИЗДИГНЕ И ЕДИН ЧИТАВ ПАРТИЕЦ ОТ КОТИЛОТО СИ .

159

Анонимен

преди 3 години

Така като го гледам май иска да ми приказва нещо няма какво да каже ама иска да се обади

158

Анонимен

преди 3 години

Като е кьорсофра помъкна и женището си! Да впечатли естонците с баджаците си!

157

Див Петел

преди 3 години

Взе малко рубли и пак почна да си повтаря мантрите, безсмислени.Ужасно е да осъзнаваш че държавния глава е чуждо ***. Защо допуснахме това да се случва на собствената ни държава? Защо?

156

4epa

преди 3 години

ТОЗИ Е САМО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ГО ПИТАТ ДАЛИ ЕДИН КУРНИК Е ПОСТРОИЛ В ЖИВОТА !!!!!!!!!!!!!!! РАБОТА ЗА 5 ЛЕВА НЕ Е СВЪРШИЛ !!!!!!!!!!! САМО Е ВЗИМАЛ ПО ЕДНА ФУРАШКА ПАРИ !!!!!!!!!!

155

Георги Харизанов

преди 3 години

БСП не е чиатва и отговорна партия..ИСТИНАТА ЗА РУМЕН РАДЕВ---!!!......Месец май 2016 г. той се уволни като шеф на авиацията и свали пагоните !!..НА 20 МАЙ ПАРТИЯ ''АБВ'' И АГЕНТ ГОЦЕ (ПЪРВАНООЛУ) ГО ВЗ ЕХА И ЗИДИГНАХА ЗА СВОЙ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, НА ИЗБОРИТЕ В 6 И 13 НОЕМВРИ 2016 Г.ТОГАВА КОРНЕЛИЯ БЕШЕ ТОКУ-ЩО ИЗБРАНА ЗА ГЕНСЕК НА БКП ,СП....НА 10 МАЙ .НО БСП --- ТРИ МЕСЕЦА НЕ ИЗДИГАХА СВОЙ КАНДИДАТ--СВОЙ ПАРТИЕН !!..ЗАЩОТО УМИРАХА ОТ СТРАХ ЧЕ НЯМАТ ЧИТАВ ПАРТИЕЦ , И БОЙКО ЩЕ ГИ СМАЖЕ !

154

В 21-ви век

преди 3 години

В Перник някакъв психопат и семейството му си е направил частен Концлагер за изтезания с най-модерни средства явно крадени, а ПК полицията му се радва, щото им давал безплатни гуми за автомобили!

153

Ко?

преди 3 години

Какви ги е сътворил логорейчика на републиката този път? Да ходи още малко да *** на аванта, че догодина идат безимунитетните времена. Презентацийка дали му трябва, за да го осмисли.

152

Анонимен

преди 3 години

Германия и западните страни произвеждат достатъчно за цяла Европа, и могат да произведат 10 пъти повече, за България не е предвидено заводи да произвежда. Ще строим пътища да си караме яките западни коли когато излизаме в чужбина на почивка.

151

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен155- Въпрос - какви пътища е имала България в 1934-39 година,че отива на 8 мо място по икономика и стандарт в Европа?Горе долу никакви,но е имало военен преврат и ЗАБРАНЕНИ партии.Втори въпрос-Какво ще се кара по тия пътища,като ВСИЧКО за икономиката -стоки и суровини се прекарват по вода и с ж.п.транспорт?

150

Селяндур с джип

преди 3 години

Какво образование и наука?! Учениците в 8-12 клас не могат да говорят и пишат на български език.

149

само минавам

преди 3 години

До отмъщението на КГБРадев - ***?? Явно американците, които го определиха за стратегически лидер от ново време са още по-*** :))) Ако Радев е ***, то Боко е вдльбнат :))) Ама то и почитателите на Боко явно са такива....:)))

148

Анонимен

преди 3 години

Във всеки град имаше по няколко завода.

147

Анонимен

преди 3 години

За развитието на икономиката трябват първо ЗАВОДИ! Без завоти пътищата нищо не струват.

146

Анонимен

преди 3 години

За развитието на икономиката трябват ПЪРВО пътища. Без развитие на икономиката няма нищо друго.

145

Анонимен

преди 3 години

Тоя отиде в Естония и се върна надут като Коледна пуйка! Пази Боже сляпо да прогледа!

144

отмъщението на КГБ

преди 3 години

С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тази неадекватна , злобна и изключително-тъпa мижитурка !!! Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???

143

нЕкой си

преди 3 години

До АнонименЗа Боко става въпрос, налЕ? Щото той го строи този поток