31

Анонимен

преди 3 години

И освен това кажете ми г-н министър - при толкова много безбройна и противоречива информация по света и у нас, в крайна с-ка НИКОЙ не може да вдене имали вирУс или няма, вие какво мислите по въпроса в Министреството на здравеопазването и НЗОК?

30

Анонимен

преди 3 години

По-добре СПРЕТЕ горните класове от ПРИСЪСТВЕНО обучение г-н министър, преди да е станало късно, че тогава всички вкупом ще трябва да подавате оставка, чини ми се. За съжаление болестта расте експоненциално, не в геометрична прогресия. Някои чиновници говореха за 15% заболели ученици, ние родителите за по-малко, но и това май, май е пълен АБСУРД. Тогава май ще се изпълнят думите на г-н Мутафчийски

29

Анонимен

преди 3 години

Ето най-пресния ми сблъсък със здравната ни система. Мой близък със стомашни проблеми бе вкаран в ковид-отделение, защото имал "симптоми". Първи тест отрицателен - 10 дни (колкото е пътеката за ковид) "лечение" без никакви лекарства (отвреме на време му пускаха по една банка глюкоза) - втори тест отрицателен и... изписване с "ковид 19" в епикризата. Сега си е вкъщи, пак със стомашни проблеми, ама не смее да припари до болница.Формално министърът е прав - лекарите не се ползват с моето разбиране

28

Хъмбъл

преди 3 години

Защо така за толкова години по лекари аз не попаднах на търгаши, а вие все на такива? Българинът най-много го е страх да не настине и да не се мине.. все някой му е виновен за нещо и го прецаква. Аман!

27

българин

преди 3 години

Ами направи ти така, че лекарите да се ползват с нашето разбиране де!!!Направи ти това, което ти е работа, само че защо не го правиш???Върни хилядите лекари и медицински сестри, които избягаха в чужбина, да, буквално избягаха! Остават само най-некадърните, или пенсионери или такива на които им предстои да се пенсионират. Познавам такива. Малкото истински лекари имат частни практики, работят в частни здравни заведения или работят на няколко места.Останалите се занимават с далавери...

26

Анонимен

преди 3 години

Каква изненада. Направо да не повярва човек, че хората не уважават търгаши, слуги на фармацефтиката и задкулисието.

25

еде

преди 3 години

за 99% от нашите псевдо докторчета това не е призвание и професия, а търговия.Та как да им вярвам на такива?

24

Анонимен

преди 3 години

Когато не можеш да решиш една задача и имаш възможност да препишеш вярното решение го правиш.Не виждат ли в Целия свят какви мерки се вземат?Затварят се заведения,училища и т.н.С кое си мислят тези управници?

23

Анонимен

преди 3 години

Кои тогаз се борят с вирусна пандемия,ако той самият е заразен от нещо,щом всички са с медицинско образование независимо по професионални направления диференцирани за изучаване,изследвания,анализи,обобщаване,резултати по теоретични постановки с практически методологически указания,що приложни разработки в технологично-техническо отношение в областите медицински за създаване на база продукти-научни,лекарствени,апаратури,др. как единни резултати обосновани за ситуации в защита здравето на хората.

22

Ами

преди 3 години

може би защото гледат на пациентите като на портфейл и се държат отвратително с тях. А ти кога успя да станеш професор?

21

prof Bahti

преди 3 години

Българите не сте лоши хора, но сте много завистливи и злобни. Така няма да си направите добра държава. Не че другаде няма кочини, ама ако станете по добри ще ви е по добре.

20

Да

преди 3 години

Окрадоха здравната каса и станаха търговци и мошенници.

19

Анонимен

преди 3 години

Доста бързо еволюира в гьoн-сypaтлия. До преди две седмици се криеше като мишoк, но сега изригна. Хехех. Заради такива като него се отказах да съм лекар. Е, има и други причини, но тия като него само наливат масло в огъня - петнят лекарската професия(и то - без да я практикуват), бутат се на преден план, а на скришно придърпват пари с подмолни методи и схеми... После пациентите викат че лекарите били търгаши. Не бе - ей ви го на снимката търгаша. Изтъпалнил се е, да му се наслаждавате.

18

Анонимен

преди 3 години

Ае нема нужда да се правиш на загрижен, Ангелов, след като знаете, че присъственото обучение е причината за огромния брой заразени, а не правите нищо по въпроса! От глyпост разболяхте хората, лекарите ги лекуват колкото могат, но и те се разболяват и умират, а ти сега излизаш и им честитиш празника?!? Цинично е!

17

Анонимен

преди 3 години

По-добре да си беше замълчал....

16

м,да

преди 3 години

Лекарите са призвани да се борят с болестите, а не да заключват хората по къщите, за да им е по-лесно!

15

а ти си лъжец

преди 3 години

гнусляр и ще си платиш за всичко

14

Анонимен

преди 3 години

Умират всякакви хора от различни възрасти и професии, но когато умре лекар медиите го представят като трагедия, а когато умре друг човек е просто част от статистиката. Това, рано или късно, ще почне да дразни хората, защото смъртта на всеки човек е трагедия.

13

Анонимен

преди 3 години

На тоя свят всеки получава уважението, което си заслужи. Уважението не е нещо, което се получава по закон, по административен ред или защото един министър иска. И обикновено полученото уважение много точно отразява заслугите. Ако престанат да бъдат търгаши вместо лекари, може би уважението ще порасне много повече, отколкото след всички чиновнически призиви на министъра.

12

малииии

преди 3 години

До 67890-.Къде са ЗАГИНАЛИ тези лекари бре, на война ли са били?