94

oxlo

преди 3 години

До Анонимен Boing X 43

93

Анонимен

преди 3 години

Всичко и преди и сега в Русия е кражба от напредналите Европа, САЩ, Япония.Не знаете, че известните руски дървени кукли Матрьошки са ... японски кукли на богове в шинтоизма ;)Руснаците и тях са откраднали !

92

Ceci_

преди 3 години

Изключително некадърна статия! Дори и в нея се вижда че едни са купени и е организирано лицензионно производство - много заводи са направени от американци през голямата депресия.Други като опел кадета са част от репарациите след втората световна. Пълни глупости

91

Факт

преди 3 години

СССР може да се свързва само с кражби.

90

факт

преди 3 години

На рашките им е лесно да се хвалят с военна техника, защото е секретна.Иначе, това което може да сравни всеки човек без предубеждение са назад със светлинни години.

89

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости.

88

Анонимен

преди 3 години

Кражба! Я си го наврете! Сами пишете, че единият пример е ЗАКУПЕН от Форд, а Жигули се правеше по купен лиценз на "колата на годината" FIAT-124! Каква кражба? Защо така мръсно, така гадно изопачавате нещата?В момента Русия прави най-добрия изтребител в света и разработва три много по-страшни! Разработва най-добрите подводници, бронетехника и хиперзвукови ракети, които НИТО една западна страна не е постигнала!Слава на Русия! Да сгинут супостати ее!

87

Анонимен

преди 3 години

Така и не направиха една нормална, комфортна кола. Камиони и бездерожки - бол. Много от тях още бръмчат, извличат хиляди тонове материал и имат нужда от чук за ремонт. Казвайки това, всичко друго е скръб. Двигателите алчни и маломерни, окачването - примитивно, интериор - скръб, отстояния, фуги и уплътнения - мерени на око след половин литър самогон, безопасност - ми тъкмо могат да те метнат барабар с ламарините в трапа. Като цяло - слаба работа. Казвайки това - имат своето грозно очарование.

86

Хемус

преди 3 години

Докато се радвахте едно време на съветските ***,нормалните хора по-света караха автомобили!Рено,Ситроен,Пежо,Опел,Форд,Алфа Ромео,Фиат,да не коментираме какво беше Мерцедес!Тука само текезесари живеят с носталгия,как са обикаляли по къра със съветските автомобилни недорозумения

85

Ники

преди 3 години

Кой руски автомобил въобще е авторски?Поне кажете нещо, което е измислено в тази огромна иначе територия, за автомобилите!Имат ли някакви, поне, патентовани въведения в колите строени в СССР, пък и после?Оставете на мира американците - те не ме кефят. Аз съм Европеец!

84

Ники

преди 3 години

Имат ли руснаците поне един авторски автомобил, който да е успешен?

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78"Москвичите са много здрави, при сблъсък на рено пежо ситроен че даже и с баварец мосвича ги сгъва всичките."Значи, задачка закачка: Щом Москвето не се сгъва при удар, къде отива кинетичната енергия при сблъсъка?Дроб-сърма?

82

KAG2020

преди 3 години

Комунистическите некадърници какво ли не откраднаха от Запада, то само колите да беше....

81

Анонимен

преди 3 години

На практика цялото руско автомобилостроене е създадено от американцие безплатно като откуп руснаците да не разкриват фалшификациите в космическата и по - специално лунната програма на НАСА.

80

Анонимен

преди 3 години

България сякъш е най големия автомобилен производител та търсим кусури на СССР :))) Истината е че СССР беше сила и всичко сама си произвеждаше ,а ние един тостер не сме направили за цялата си 1300 годишна история .Сега пак ще внасяме ф16 въпреки че съвременните войни се водят с дронове които турците сами си правят а *** не могат ;) Ние сме по зле и от Турция а кусури на СССР търсим .Жалка работа .

79

преди 3 години

Абе едно време какви лади и москвичи имаше. Те сегашните коли нищо не струват :(

78

Алекс

преди 3 години

Пак ли Захариев се прави на експерт? ***

77

Истината

преди 3 години

До Анонимен..... че който плюе руските коли, плюе по Фиат, Форд, Симка, Опел..... "Сделанато" в Русия никога не отговаря на оригинала а си остава "сделано".

76

Анонимен

преди 3 години

Закупили лиценз ...

75

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че който плюе руските коли, плюе по Фиат, Форд, Симка, Опел, ....