8

Варненец

преди 3 години

Пандемия има.

7

Анонимен

преди 3 години

"Студентите и учениците от шести клас нагоре преминават на дистанционно обучение, а останалите ще посещават занятия в понеделник"......Ето нещо ново, което не знаехме досега за този коварен вирус - в понеделниците излиза в почивка и не заразява.В напъните си да играят в представлението "коронавирус" , някъде постигат трагикомичен ефект.

6

офф

преди 3 години

Можем да им дадем от нашите легла, на Арена Армеец в София :)))

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо, важното е, че на мачовете на мега интересното ни футболно първенство има публика. Според *** ни министри, РЗИ щели да следят дали се спазват мерките. Много ми е интересно как една очилата лелка ще глоби някой от агитка?

4

Бай Ставри

преди 3 години

Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.

3

Q-anon

преди 3 години

Предсказвам че ще има мнооого масови и силни протести в изброените държави. Също така колкото повече плашещи новини се пускат (д.нес тук те са около 80%) толкова по-силна ще става съпротивата срещу пландемията и създателите и.

2

Овцевъд

преди 3 години

Втори сезон на овцете в кошарата...вирОс има ,никой не го отрича това ама чак пък и пандемия... по тази логика умрелите от рак и спин ,които са в N пъти повече какво ще ги правим ? Интересно как един заразен служител на Кауфланд и Лидъл не се намери :) камо ли да затворят някой от хипермаркетите...всичко е такава огромна простотия,че вече копаем под дъното.

1

Анонимен

преди 3 години

Май и ние ще отварям арена Армеец с русенските легла скоро