466

Анонимен

преди 3 години

Не познавам човек, който да харесва гологлавия прос так от щаба, а за Тиквата изобщо да не говоря.

465

Анонимен

преди 3 години

Нека спечели, щом това задоволява мазохистите. Пълно е с инфантили както казва професора и ще търпим като не можем да се организираме. Просто лош материал според боко.

464

Анонимен

преди 3 години

"При президентски избори и генералска битка Борисов ще надвие РадевБългарите харесаха за държавен глава и ген. Венцислав Мутафчийски"Запитването в централата на ГЕРБ ли е направено?

463

Юлия

преди 3 години

Внушенията няма да минат!

462

АЛКО

преди 3 години

След последните изцепки и мутренското му минало и децата от детската градина разбраха кой е Разбойко. Наистина трябва да си пълен и*иот да продължаваш да го крепиш.

461

грипен - фигуранта

преди 3 години

Най - скъпо платената нищоправеща селска мижитурка намърдала се на държавната софра и натресена ни от КГБ... Гушка си всеки месец по 12 бона гарнирани с генералска пенсия , държавата го охранява и му слугува , а за какво ??? Жалка карикатура и тотално обезсмисляне на институцията , чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. Закономерно и международния правителствн елит отдавна го прецени и разбра що за стока е и тотално го отсвири.

460

Анонимен

преди 3 години

Това са мокрите сънища на бибитко.Понеже и на него вече му е ясно,че няма повече да бъде премиер е решил да си заплюе мястото на президент,чрез платени измислени агенцийки.Елементарно,Уотсън.

459

Анонимен

преди 3 години

абе по.миярчета гербави имахте президент като плювнелиев - комсомолски деятели кандидат президент цецка - партиен секретари сега си имате министърпредседател комунист второ пксоление от милиционерското училищедо кога ще се борите срещу комунизма

458

Анонимен

преди 3 години

няма по измислен генерал от банкянския комунистто просто е омерзение такива измислени да се броят в генералитеединственото му образование е милиционерската школа за пожарникари на бай тодорато ако караме така ще се напълним с генералиама гербавите по.мияр да си му се радват

457

D

преди 3 години

Пак манипулирате хората с тази неадекватна новина. Всичките ви статистики са пълна измислица и целят само и единствено да вкарвате колебание у хората. Само че това вече свърши и хората не ви се връзват.

456

Има ли или няма?

преди 3 години

До слугинчето на КГБ: Имало данни за престъпления? И къде са тези данни. Ако имаше такова нещо, досега гербаджиите щяха да ги тиражират по всички медии, нямаше да чакат да ги публикуват *** като теб.Сега имат стандартно обяснение "води се разследване". Тумба-лумба предизборно, и накрая нищо.

455

Анонимен

преди 3 години

"При президентски избори и генералска битка Борисов ще надвие Радев" ......,това е вярно, но също е вярно,че и президента вече работи за Цветанов и не виждам разлика.

454

Анонимен

преди 3 години

Абе утре някой си ще ви каже,че най-харесван е Плевнелиев и вие пак ще го публикувате.Недейте така.Айде малко по-сериозно.

453

Анонимен

преди 3 години

Хората си харесват единствено Радев.А тая простотия на измислената агенция не си заслужава дори да се коментира.

452

Анонимен

преди 3 години

До поука за поколениятаЗабравяш, че Боко е по-дърт и то с доста годинки! Гел.па.ви тр.о.ло.в.е

451

слугинчето на КГБ

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди няколко месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ ...

450

Очаква яйца и домати

преди 3 години

Барометър България 00Дгр. София, ул. "Гурко" 34, партер, офис 1

449

Анонимен

преди 3 години

Бъркате. По традиция ГЕРБ ще издигне за президент П...К...П.. и ще спечели на първи тур със 172,3%.

448

Анонимен

преди 3 години

Днес "Платенометър" проведе изследване за предстоящите избори в САЩ. Там Борисов води на Тръмп с около 400% отгоре!

447

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ПАДЕНИЕ НА МЕДИЯ! УЖАСИ ОТВРАТ.