176

хасенчо--такси

преди 3 години

За два месеца! имам около 1200 курса --със маски да са се качили десетина човека.....Когато бяхме заключени по къщите рабтата хич я нямаше и пак се возеха без маски ,а лекарите и мед сестрите пък хептен не слагаха ,а санитарките въобще....

175

Анонимен

преди 3 години

Абе те всичките без маски по магазините са от кварталните шашкъни.Искат си 5-те минути слава, глу-пендерите.

174

Анонимен

преди 3 години

Днес гледах един маймон в магазина. Беше без маска и се мота там дълго. Заварих го там и го оставих там. Хората се пазеха от него като от прокажен. А той гледаше мръсно и се чудеше с кой да се заяде.Май никой не му се върза и бой явно ще яде жена му. Големи вдлъбнатеняци имало...

173

Анонимен

преди 3 години

КАЗВАЙТЕ, ЧЕ НЯМА ВИРУС И ХОДЕТЕ БЕЗ МАСКИ! ТАКА КЪЛНЕТЕ ВИРУСА И ТОЙ НЯМА ДА ВИ ХВАНЕ!

172

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски започна да се оказва прав.Вече почнаха да *** и безсмъртните.

171

Анонимен

преди 3 години

Дали пък Мутафчийски няма да се окаже прав?

170

Анонимен

преди 3 години

Няма да разпоредят карантина, за да се поразреди протеста.Тарикати бе ей!И са пуснали Мангърчето да ви охлабва.

169

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Ами да не съм *** да позволя да експериментират 69 вида антибиотика върху мен в българска болница? И после онази кифла от Велико Търново, където умориха 19 годипния младеж да каже "Ама как да му дадем да се подпише, че е сугласен да правим експерименти с него, когато при него е заразно и няма как да му дадем формуляра"

168

Анонимен

преди 3 години

"Лекари умират, учители умират, но на бай ви *** не му се вярва, че има вирус."Да бе, пич, ама как пък тоя вирус (съдейки по новините) мори избирателно само лекари и учители. Как веднъж не се появи сърцераздирателна новинарска сага за заразен банков чиновник, или касиерка, или сервитьор. Как пък един банков клон не прочетохме да е затворен за 14-дневна карантина (както е в училищата)? Нито един хипермаркет или ресторант? Вирусът си е вирус, ама манипулациите минават всякакви разумни граници.

167

Анонимен

преди 3 години

Каква е тая истерия да се затварят училищата? Това има логика да се направи едва СЛЕД КАТО СА ЗАТВОРЕНИ ВСИЧКИ барове, ресторанти, молове, хотели, казина, кина, стадиони, банкови и други офиси... Ако изобщо има някакъв смисъл да се затваря, де. Пролетта като бяхме затворени, та какво? При отварянето вирусът си плъпна и рязко скочиха заразените. Не можем да сме затворени вечно. Вирусът няма да се изпари, щото ние му се крием. Така че - малко по-спокойно и без истерии, ще е най-добре.

166

Анонимен

преди 3 години

Моля всички които са против всякакви мерки да подпишат декларация че няма да се лекуват в болница от ковид.

165

Анонимен

преди 3 години

И що ще затваряте училищата? От какъв зор? Щото поръчката е да има неграмотни хора?Що не затворив фабрики, банки, застрахователи, магазини, хотели? А?Гледайте си *** и като не щете-не ходете на работа. Стойте си у вас и треперете цял живот.Другите ще живеем с вирусите, понеже друг начин няма.Айде, баста на цялата лъжа!

164

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от лъжи и писачески напъни.Всяка година от пневмония умират хора.Носете си каквото щете. Крийте се. Лъжете.Но не ангажирайте нормалния свят.

163

До 173

преди 3 години

Най - разумно е да се гръмнеш ,***! В училищата заразата е най - малко ( 0,5%) ,но да затварят тях?! Защо?! Логика?! Мисъл?! Децата освен това са най - далеч от вируса според всички изследвания...Да затворят заведенията и баровете ,но нали Боко и оня с мазната коса (Алибегов) си бъркат по дупките ....

162

Анонимен

преди 3 години

Май и в училищата децата трябва да са с маски. Маските не пречат на дишането и ако някой има проблем да диша с маска, то той има същият проблем и без маска.

161

Анонимен

преди 3 години

Най-разумно е да се затворят училищата!

160

Атанас Велмазов

преди 3 години

Трябва незабавно да се върнат първоначалните мерки, пълна изолация, затваряне на страната и маски на открито ! Сигурен съм, че господин Борисов и щаба ше се справят и този път !

159

Анонимен

преди 3 години

Я да тръгне една масирана проверка по болниците за точене на здравната каса по пътеките за ковид - бас ловя, че половината, че и повече, приети с положителен тест за "лечение" ще се окажат ненужно хоспитализирани. Ковид-отделенията рязко се опразнят и ще могат да поемат наистина нуждаещи се.

158

Анонимен

преди 3 години

НЕСЛУЧАЙНО НАПОСЛЕДЪК ИЗЛИЗАТ ПОДОБНИ НОВИНИ ПО ВСИЧКИ МИСИРСКИ МЕДИИ - ДНЕС УМРЯЛ ДОКТО, ВЧЕРА УЧИТЕЛ, 55% НОВОЗАРАЗЕНИ ДНЕС...ВЯРВАТ СИ, ЧЕ ЩЕ НИ УПЛАШАТ!АЙДЕ ОПИТАЙТЕ САМО...

157

отровното трио

преди 3 години

А ДАНО ДЕ, ДА ВИДЯТ ТОГАВА КВО СЕ КАЗВА ВЪСТАНИЕ...