57

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикХкремент, младата американка от индийски произход може и да постигне някакъв успех, макар че оловото не ми харесва особено - много токсично е и не се изхвърля лесно от организма, а се натрупва.Колкото до "джуджето", първо не е джудже, второ никого не е казвал, че ТОЙ е направил ваксина. Един друг, не джудже, а тлъсто шкембе и дирник казва, че ТОЙ е направил магистрали и метро! Или бъркам?

56

vmz

преди 3 години

До Анонимен Пакистанците говорят предимно Урду. А иначе, не разбирам защо е този сърказъм.

55

алкохолик шизофреник

преди 3 години

Един куршум в челото и ковида изчезва на мига.

54

Анонимен

преди 3 години

Както при всяка американска информация - почти нищо по същество и 99% преживявания, емоции, битовизми и преценки около човека, предмет на рекламата. Т. е.не е инфомация, а опит за ангажиране на вниманието .

53

Анонимен

преди 3 години

Бая бицара е наляла тази 14-годишна американка от Тексас. Напомня ми на олимпиадите по математика, където се явяваха едни осмокласници с бради като на Ботев.

52

Анонимен

преди 3 години

Индийката, с гени като наш'те ***, помага да се създаде лекарство, което да лекува чистокръвните българи. Онези от тях, които ще могат да си позволят цената на лекарството. И ако това не е шамар на съдбата по сурата на патреотите.

51

BOSS

преди 3 години

хахахахахахахаха

50

Хаха

преди 3 години

Ми то оловото лекува най-добре от всичко. Макс. 9 мм. и всичко е ОК.

49

Зоро

преди 3 години

А за оловото тази и съдиите от конкурса знаят ли нещо или нищо не им говори?

48

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, ако не бяха китайци, индийци и фр. подобна с ***, нямаша да има и вирус. Тотално блокиране на света! Да си се развиват самостоятелно!

47

Анонимен

преди 3 години

Чекай да видиме дали съм разбрал - момичето е решило да бори вируса с оловни съединения - малко като идеята на Тръмп с белината. Нищо чудно че е грабнала наградата в щатите

46

Totenkopf

преди 3 години

Не ви ли е срам, при нарастващи заразени и смъртни случаи да публикувате некви небивалици и фейкове? Заслужавате да лежите в затвора.

45

пияница мистик

преди 3 години

Доакто младите американки откриват истински ваксини, джуджето лъже света, че е създал ваксина, а то било ветеринарна ваксина за животни

44

Анонимен

преди 3 години

Виждате ли тaтapи румънската poмкa направи пробив, а вие имате пробив на задния двор всеки ви се пpaзни вътpe. Дори ромките са по-надарени от тази г.ня.с населяваща Северна Гърция. Връщайте се обратно в Азия.

43

Анонимен

преди 3 години

Момето заслужава по-голяма награда.На такива млади хора трябва да се дава солиден ,,$$$$ стимул $$$'' за да отдават всичко от себе си в името на човечеството.Малко са хората които действително допринасят за добруването на хората по света.

42

Анонимен

преди 3 години

Браво на момичете! Гледах няколко опита, за подобно нещо, но се намираха доста пречки. Все пак, това е само една стъпка и може дори, да не е вярна, но дорпинася за човешкото знание.Бихте ли добавили и линк към някаква публикация.

41

Анонимна

преди 3 години

Аз на 14 само си учех уроците и знаех руски почти отлично и английски доста добре. А, да, и малко свирех на китара и карах ски. Освен това само четях книжки, слушах модерна музика и се мотаех с приятелките ми от училище. Егати лузърката съм била. Затова не успях в живота, май. А също така вероятно и защото съм правила секс само с двама мъже и то след 19-татс си година. Срам, срам, срам!

40

Анонимен

преди 3 години

14 годишна изобретателка на лек за корона вирус, готвеща се да стане лекар и танцуващи индийски танци. Освен това пише стихове, рисува графики с мастило и се издържа като работи като модел за парижка агенция, нали? :) О, да, и говори 6 чужди езика освен английския - хинди, пакистански, корейски, фински, френски и езика на индианците кечуа. А преводи на Шекспир на китайски прави ли? :)Остава да преплува Атлантика с еднодръвка и ще бие Грета Тунберг по уникалност. :)

39

Анонимен

преди 3 години

34 аз па съм затворен, не харесвам рашистан, индустан, пакинистан, китайостан и т/н стан- ове, и НЕ европейците не ни мислят за расисти, само левата част антиевропейци в европарламентО

38

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Пиши до кой от всичките анонимниците тук си се включил! Щото като затрият *** някой пост става пълна каша! Те от ДНЕС може и нарочно да го правят!Във ФАКТИ поне оставят номерацията на постовете!