26

Да бе

преди 3 години

Държавата пълна с куки ,тия искат още.Айде пътувайте и си намерете истинска работа.Дреме ми че сте работили извънредно, ако въобще сте работили, мързеливци.

25

БЪЛГАРКА

преди 3 години

А ПИТАТЕ ЛИ НАРОДА КАК Е---НЕ НАЛИ ??? ЩОМ ПАЗИТЕ МУТРИТЕ, НЕКА ДА СИ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА---ДЕТО СА ПЪЛНИ С ЕВРА И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО, А НЕ ДА ВИ ПЛАЩАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, ЗА ДА НИ БИЕТЕ !!!

24

гражданин

преди 3 години

Недопустимо е ведомство с над два милиарда бюджет и през тримесичие отпускат допълнително средства .Свикнаха с ъс заплахи за протести да поставят Борисов на колене дам отпуска по някоя троха от джобните си .Вероятно това за последно ще им направи подарък за да не се присъединят къгражданските протести .

23

Джо

преди 3 години

Дебели изнудвачи и мързеливци!

22

Къде е Янек

преди 3 години

На шерифите в Дупница трябва да им станат тройни заплатите. Честни и почтени служители с високи нравствени и професионални качества....

21

Ф.С.В.

преди 3 години

До 23 -Май не ти се вярва за заплатите -явно живееш на друга Планета!!

20

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Пресоли манджата, за 600-700 лева отдавна никой не работи. 1000+ лева ги взема и обикновен магазинер.Нивото на кадрите в МВР е точно заради икономии, на никой не му пука, че може да изгуби тия 1000 лв заплата, като знае, че навсякъде може да се хване да ги заработи.

19

У

преди 3 години

Не ги слагайте под общ знаменател цялото МВР! Има претоварени, но работещи отдели, а има и плачещи за разпускане и пълно ново изграждане. За мен т.нер. "Пътна полиция" е от втория вид, защото са скрити по-храсталака, най-често се срещат с нас и създават общото впечатление, че полицията дреме и глобява някой *** за дреболии. Трябва вътре да си оправят нещата, обаче явно няма сили!!

18

Анонимен

преди 3 години

Не се наядоха, много ги мразя тия душмани.

17

Ф.С.В.

преди 3 години

Един път станеш ли полицай-повече за никаква друга работа не ставаш!!

16

Ф.С.В.

преди 3 години

Като намерят Янек -ще се съгласим с тяхното повишение-Добре че бяха медиите -и МВР се самосезира след 1 месец да търси убит човек

15

бг реалности

преди 3 години

Полицаите биха, изтезаваха и изнасилваха протестиращи, време е сега бандита борисов да се разплати за услугата.

14

поредните прецакани

преди 3 години

Полицаите и те са едни от нас - поредната група прецакана от системата. Всичко е гнило, не разбирате ли? :) Няма измъкване дори и да спрат всички на момента да крадат. Държавата е безвъзвратно ограбена. Очакват се тежки години. Тотален ,,рестарт¨ както се изразиха някои.

13

m

преди 3 години

Какви протестни ще правят тези хрантуници?Стига с този изкуствено раздут щат. Малцина са истинските полицай, които биха ти помогнали, повечето са хрантутници чакащи да вземат заплатката и да извъртят някоя далавера или да приберат рушветче.Нека ако му стиска на правителството да намали щата с 1/3 и да вдигне заплатите. Да ама не. Дриго е да държиш колкото се може повече хора на държавна службица, защото 90% от тях са сти сигурни гласоподаватели.

12

May be

преди 3 години

Наглеци са тези с униформите. 40% съкращение на персонала и повишаване на производителността им, стига са пили кафета по цял ден и са се *** ли с гражданите. Те повишение на заплатите искат... Ако им мине номера всички ние работещите ще им платим масрафа!

11

Анонимен

преди 3 години

тоя с бокса, и той ли ще протестира?

10

Анонимен

преди 3 години

ДА ги подкрепим!!! (тяхното ***...) :D :D :D

9

и то голяма

преди 3 години

До ПредприемачВ нашето Районно една стара кола няма!

8

Ф.С.В.

преди 3 години

жандарм с палка-работа-- да бие граждани на улицата- заплата над 1000лв чисто първа категория труд-медицинска сестра - 700лв чисто -стресова работа с болни и ненормални пациенти- шлосер - 700лв цял ден в завода с *** и ключоветелокомотивен машинист каращ влак стотици тонове-втора категория - 1000лв чисто -безсъние стрес!

7

Възмутен

преди 3 години

Тез и те нямат надяждане!Като братчедите си знаят само "бате дай"!Аман от безполезници и пара 3ити!Абе като не ви харесва напускайте и се хващайте някъде на честна работа за 700 кинта ,без отпуски,привилегии,пенсии в младежка възраст плюс 30 бона накуп!Пфуу !Наглеци!