19

до номер 6

преди 3 години

Няма лошо всеки да си каже мнението и наблюденията, дори и да е безработен зидар. За това е този форум тук. За СВОБОДА НА СЛОВОТО нещо да сте чували г-не?

18

Loopianix

преди 3 години

Сега е сезонът на парагрипните вируси, всяка година, от мнооого години. За съжаление Covid (с активната помощ на политиците, медиите и някои "медици") ги уби и те вече не съществуват, "официално". Тези вируси се разпространяват с висока скорост, симптомите са хрема, запушен нос, възпалено гърло, болки в мускулите, втрисане, температура, рядко бронхити и пневмонии. До тук имаме голям процент припокриване на симптомите и с грип и Covid, но НЕ е същото. Е с PCR тест обаче всички лесно стават Covid!

17

Бай Ставри

преди 3 години

Всеки участник в ковид пландемията е престъпник и мястото му е в затвора. Само не зная дали затворническата ни система няма да се претовари ако изведнъж бъдат осъдени и въдворени всички престъпници, защото имаме пандемия от престъпления. Срещу човечеството.

16

11

преди 3 години

Само противоречащи си глупости - и каква е разликата, след като е загубата на обоняние, ама то не било при всички. Ако е бързо, значи е грип, ама не трябва да се оди веднага на лекар. Знячи при ковида трябва да се оди веднага на лекар. Баси глупостите.

15

Иван

преди 3 години

Ами личния лекар не си вдига телефона! На кого да звъним?

14

Анонимен

преди 3 години

"на практика след доказан COVID пациент нямаме ясен алгоритъм какво трябва да направя след това"Евала на световната здравна система. Година след откриването на новия щам, все още няма алгоритъм. Може пък след сто години да се появи такъв алгоритъм, от някой като Айнщайн!

13

36946

преди 3 години

В БГ ИМА МЕДЕЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗЛИ4И ЖИВ ОТ МЪРТЪВ , ЧЕ КАМО ЛИ КОВИД .

12

Анонимен

преди 3 години

От статията се разбира: Ако го карате леко си живейте живота, не се обаждайте на лекаря си, щото личните лекари не знаят какво да ви правят и без това. Ако се влошите, е пак няма кво да ви правят, освен да ви помрънкат, че отивате на лекар твърде късно и сами сте си виновни за изхода от положението...

11

Сата НАТО

преди 3 години

И като разпознаеш, че е ковид, а не грип, какво печелиш? 10 дена карантина и тормоз за всичките си близки и познати. Налягайте си парцалите вкъщи докато мине и това е. Ако е писано да се влошите, ще стане, колкото и да пискате и да дигате гюрултия.

10

Тази

преди 3 години

Тази докторка какво всъщност ново ни каза?

9

Анонимен

преди 3 години

Не съществува тест за точнобопределен вирус, защото никой никога не е успял да изолира самостоятелен такъв. Могат да си измислят от какво си заразен само. Корона, грип.... чиста стъкмистика

8

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски!

7

Анонимен

преди 3 години

Ако си направите тест за корона при симптоми за грип ще дадете положителен разултат и ще ви карантинират за 10 дни.

6

Tolio

преди 3 години

Според мен проблемите ти не со от бобо а от прекалено големите тапи които си ползвал.Отворът сее разхлабил.

5

анализатор

преди 3 години

Вече всички се произнасят най-авторитетно-джипита,математици,безработни,зидари,фаянсяджии и пр.Това сме ние българите.Факта- починали около 900 човека,С КОРОНАВШРЕС,а не от коронавирус.Но вече инерциата е набрана,и ваникьосването в ход.Слагайте по 5 маски,обличайте скафандри и се заключвайте по мазета.Паникьорите са мода и в действие.Сега е тяхното време,будали!

4

Анонимен

преди 3 години

Ако пърдим по често това симптом на Ковид ли е или на много изяден боб?

3

Корона + Грип

преди 3 години

А сега си представете, ако пипнете и двете.По едно и също време. Почне ли грипа и ще стане чудо.

2

SHEFA

преди 3 години

ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОРОНА ВИРУСА НА 100% ЛИ СА ВЕРНИ?

1

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

К итайскаО страВ ируснаИ нфекция наД робовете от-19 2019се разпознава лесно... особено при аутопсията...