34

Янко

преди 3 години

Има да протестират до март. Нека поизмръзнат малко, да им дойде освежаващо.

33

Анонимен

преди 3 години

Тия стават все по-малко. Не са спрели движението (още) защото ако нямат някаква прилична поне малка групичка трябва двама души да спират трафика, а това вече няма да го позволи полицията. Би било смешно и жалко дори за тоя жалък "протест". Важното е, че след активното мероприятие преди 2 дни май половината "протестъри" са настинали и нещо не им се мръзне днес. Така ще е отсега нататък: ще чакаме номер 6 за малко повече народ, иначе ей в тоя камерен състав ... до редовните избори.

32

Анонимен

преди 3 години

протеста , фърляйте яйца да се стоплите

31

Анонимен

преди 3 години

Недоволните щеДухатСупата... за 102 път.

30

извънземно положение

преди 3 години

А ве брато тез на Земята кога бачкат?

29

Анонимен

преди 3 години

Те не са недоволни а са платени и са поели ангажимент пред Черепа да крякат оставка всяка вечер!

28

Хяа

преди 3 години

Една шепа смешници!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Платена смет

26

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Умните хора,не трябва да стават...политици,защото...оглупяват. (Сократ)Като се има в предвид Боко колко години е...премиер,работата е доста...сериозна,а е спорен и въпроса,дали изобщо е бил умен в...началото.

25

баба мара

преди 3 години

оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка

24

Бау

преди 3 години

Не се отказват, защото са на .... работа.

23

Студент

преди 3 години

Простотия до ... шия ?!Тия изобщо не протестират - само дремукат и стгдуват по ъглите и си пишат червени точки пред отровниците,президенто,Нинова ,Мая и ... други кахъри ха-ха-ха !

22

izh

преди 3 години

Много, бе. Така се получи че и щатните коментатори на сайта ги е срам да си напишат кличката . Интересно какво са яли протестуиращите 100 дни когат не са ходили на работа /то от комунист и наследници една работа, ама нейсе/ Любопитен съм, може и да са на нов вид фотосинтеза денем

21

Анонимен

преди 3 години

До КомунистаТи се снишавай каквото си правил цял живот и остави нормалните хора да използват гражданското си право на протест. Затова навремето ви бутнахме СССР-то.

20

Комуниста

преди 3 години

Да си седнат на седалищните части и малко да си разширят мирогледа тия биологични отпадъци! Непотвърдена статистика сочи, че 100% от простите и мързеливи хора, са 90% от оплакващите се в световен мащаб!

19

Става

преди 3 години

Напечено.Да му мислят продажниците.

18

Ловец

преди 3 години

Бил съм на лов за КРОКОДИЛ - та, другарю хвана ли те, жив те одирам и ще си ушия *** от червената ти кожа !!!

17

Анонимен

преди 3 години

На 102 вечер няма 102 далматинеца.Какво падение! Какъв срам!А щяха на Въстание 5 да разцепят София и да свалят Борисов.Да-ама не!Хаджигенов на вечер 98 или 99 каза, че искрено се надявал на 16 октомври да се съберат за последен път и това да е последното въстание.Внимавайте какво си пожелавате-защото може да се сбъдне!Само в София беше лумпениядата и то с голям зор.В моя Пловдив нямаше дори осъмнала палатка.Софиянци много ги търпяхте.Но търпението е майката на успеха.За това ги оставиха.

16

Метежа на педерасите

преди 3 години

Водени от мъжо н а Деса *** умреВенсеремос и наздраве!

15

Наблюдател

преди 3 години

Това е парад на софийските лузъри ! Всички са или изгонени заради некадърност и сега злобеят ,или са платени да създават хаос, или са пратени от комунистите да имитират недоволство в изпълнение на партийното поръчение. Все са бо.к.л.у.ц.и !!!