99

Анонимен

преди 3 години

Айде пак християни и мюсулмани!

98

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Лазера на Ердо - Tubitak SAGE - Lazer,Е Готов - има Мобилна Версия - За Бронирани Машини - 20 Киловата - на 500 Метра Топи Танкова Броня, За Пушки - на 300 метра Убива ,А Стационарната Версия - Връзват я към Електроцентрала - и Топи Всичко - На 200 Километра ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕрдо е Пиичч та Дрънка

97

Анонимен

преди 3 години

Арменският ПОПАЗ чакал дроновете с калашник :)

96

Втора легия

преди 3 години

Вай - вай, ченгене мурафет .!.

95

Анонимен

преди 3 години

И аз подкрепям Армения. Да обвини и мен.

94

Троп

преди 3 години

Нагорни Карабах е официално призната територия на Азърбейджан. 1 милион азери са изгонени от домовете си за последните 30 години. Арменците атакуват с ракети жилищни блокове на 60 километра от фронтовата линия. Това справедливо ли е?

93

Айде ся

преди 3 години

Един път руската техника е много скапана пък,като е в Турция е върховна.

92

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонник"Мълчете, турците, начело с Ердоган вече изобретиха свръхмощно лазерно оръжие! Скоро явно САЩ ще сдават поста на световен хегемон на Турция- няма майтап!"Да бе, ако е като хипер-електрическия кардио-васкуларен фризер на Командир Логар от фимла Г. О. Р. А ще има резил и джепането няма ***!

91

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме Ердо, извъртя малкия човек да направи газовите потоци до Турция, заяви, че не му трябва газ, но си иска таксата пренос, купи му някоя ракета за да има претекст САЩ да не ползват Инджерлик и сега се подиграва с него

90

А бе

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААПо твоите приказки турската армия е ликвидирала повече арменски оръжия,отколкото съществуват.Като във Виетнам-американците свалили повече МИГ-ове,отколкото са произведени.Рез*ашка работа....

89

Teo

преди 3 години

Тези пък защо се бият? По принцип, щом това е територия на Азерите въпросът е приключил. Друг е въпросът, че в един цивилизован свят, такива неща се решават лесно - живеят повече арменци там - ами нека си говорят на арменски, да имат арменски училища, да изписват имената на улиците на два езика, например(както е в Хърватия). Ама защо ли първо не изринат всичко до основи? И този и той приглася!

88

Анонимен

преди 3 години

Долу Ердоган!

87

113-ти

преди 3 години

Проблема на султанчето не да арменците.Там вече са правили геноцид. Проблема е колко ще изтърпи мечока да му скачат на ....Както се е засилило султанчето ще ги направи на кримски кюфтета.

86

Анонимен

преди 3 години

Ислямофашисткият диктатор се изправя срещу целия цивилизован свят. Няма шансове.

85

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 92,Мълчете, турците, начело с Ердоган вече изобретиха свръхмощно лазерно оръжие! Скоро явно САЩ ще сдават поста на световен хегемон на Турция- няма майтап!

84

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ами , че как ???Ердо ликвидира - 2 броя С300, 5 Броя Су-25,Над 300 танка и бронирани машини , над 9 000 Арменци - за 20 дена Газ до дупка - МАХ -9 ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЛавров скоро ще се разплаче , не го броят за човек, толкова се моли за примирие горкичкияХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

83

Анонимен

преди 3 години

Ракета местно производство. Пълна с баклава и кочджигер.

82

С една дума

преди 3 години

Турския лък е най-мощния лък. Сваля даже балистични ракети. Я си налягайте килимчетата и се молете мечката да е на кеф.

81

Манго Мангала

преди 3 години

Амиии ... Реджеп да се оплаче на арменския поп ... ! Дедя Вова не приема жалби по въпроса ... !

80

Анонимен

преди 3 години

Малкия от блатная нищо не е казал, поне по този проблем да му бяха разрешили да говори, държат го под арест в Кремъл и това е!Руски олигарси, сър!