52

Кварталното куче

преди 3 години

Я дайте имената на "норвежците" продали с фалшиви документи това кученце в Норвегия . И въобще какви са тия драми, какви са тия сапунени опери....И ако някой си направи труда да прочете текста във видеото ще види , че Норвежкata Food and Safety Authority иска а убие кученцето а НЕ БЪЛГАРСКИТЕ. Било внесено с комерсиална цел а новите собственици плащали престоя в карантинното и допълнителните ваксини .АМИ ТАКА Е ПО ЦЯЛ СВЯТ.И какво прави Ван Дан в Норвегия та снима тоя филм с "жертвата" Рая?

51

Не е ли

преди 3 години

по-добре да се помогне или спаси едно болно ДЕТЕ,отколкото някакво си ПСЕ???

50

Радо

преди 3 години

Добре, че е Във Дам та да укроти тази варварска държава БГ с варварската, еничерска БАБХ създадена да изпълнява поръчки и да налага тъпанарски правила.

49

xph

преди 3 години

dnes.bg, май Ви е скучно... какви са тия статии???

48

Анонимен

преди 3 години

Все пак е любопитно как е разбрал за кучето?Може би от дъщеря си.Както и да е,сагата е много прочувствена с оглед молбата ,да иска за рожденния си ден да бъде спасено едно кученце от България.А нашите докога ще фалшифицират документи за кучета?И без това в кучешките приюти има много кучета за осиновяване ,а грижите са скъпи.По добре да направят така ,да са здрави с редовни документи да ги пращат в чужбина при хора които ще ги гледат,напр. в Германия.

47

пепи

преди 3 години

И кво като е екшън герой.Просто иска нещо.А Като българите взимаха парите от филмите с Жан Клод ван дам.Тогава можеше.А сега.

46

Наблюдател

преди 3 години

. Явно сте забравили как този дърт алкохолик биеше жените си!

45

Анонимен

преди 3 години

Само бюрократите, адвокатите и мижитурките обичат буквата на Закона, нищо, че законите са станали нечовешки.

44

Анонимен

преди 3 години

Норвегия - люлката на педофилията. Само ядрено оръжие върху тях. Цяла норвегия на стъкло, нека да се стопи!

43

Анонимен

преди 3 години

Защото Норвегия е държава и има закони. А България е васална територия и българите са *** и законите се определят от цивилизованите западни господари, каквото им кажат това правят българите, защото сме *** в ЕС и НАТО!

42

Анонимен

преди 3 години

България евтаназира пенсионерите, ама никой не призовава да бъдат спасени.

41

Анонимен

преди 3 години

Абе защо не призовават Норвегия. Никой не казва и дума за тези, които ще убият кучето и ако бяха го убили, нямаше гък да кажат.

40

туземците

преди 3 години

Съвсем ни взима за ***, както когато са клали и са рязали ръце на децата в Конго ако не си изпълнят нормата. Направил много филми в България, милиони похарчили, ама какви заплати са плащали, и колко милиони са спестили, защото ако беше правил филмите другаде щеше да излезе милиони по скъпо. А нашите навеждачи му се връзват, хуманните норвежци искат да убият кучето, но ние сме много човечни, само дето пенсионерите измират в мизерия с 200 лева пенсия.

39

Анонимен

преди 3 години

До 44 АнонименПо-добре е да тричаме непейските ***, а псето да го пломбират и поживо поздраво да джафка при норвежците.

38

Да

преди 3 години

Прати милион долара и ще я взема у дома.

37

Анонимен

преди 3 години

Тоя ми е един от любимите. И Сталоун, и Шварценегер, и Долф. Ех, какви екшън герои имаше навремето...

36

Бау

преди 3 години

Браво на човека.

35

Анонимен

преди 3 години

Брат, да беше споменал нещо и за заплатите! Явно твоите думи хващат декиш. Нейсе. Жан Клод ван Дам - най-големият! "Кървав спорт" - израстнахме с тези филми, мен, никога няма да забравя как Тонг По риташе бетонната колона. Жив и здрав!

34

Минаващ

преди 3 години

Че каква връзка има въобще Българската агенция по безопасност на храните с кучетата??? Виж, ако е примерно "Българска агенция по безопасност на животните", има логика. Иначе с едно изречение по сърцераздирателната статия: "Всичко е пари, приятелю!"

33

OMG_Lucker

преди 3 години

Нямам представа 4 Лапи мафия ли са или не. НО ВАН ДАМ Е ПИЧ!