187

СКОРПИОН !

преди 3 години

До ПроСоТо 12! ХЮМНЯР, не се прави на "умник", и не се опитвай да ни шокираш с празнословните си изяви. Вчера се пръкна, и вече си компетентен по всички въпроси! Представи се кой си, с трите си имена и се кандидатирай, за да те изберем да управляваш държавата! При теб ще цъфнем и ще вържем: Пази Боже! Хей, СОЦИОПАТ-ДЕФЕКТЕН, ходи на Пампорово, там имало лифт наречен "Магарешкия" да се попързаляш малко, може и много, белким ти дойде малко акъл в празната тиква! НЕ ДРЪНКАЙ ПРОСТОТИИ!

186

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен 193,Ей,,глистите не се страхуват от кармата,да си знаеш!

185

Анонимен

преди 3 години

не знам какво ни очаква, но знам че всички замесени в този погром над човечеството ги очакват много, ама много тежки кармични последици от които и 100 живота няма да им стигнат да оправят...де да знаеха в какъв свят живеят и какви са законите на вселената, ама пуста алчност....

184

prof Bahti

преди 3 години

Пари има - печатниците работят с пълна пара. Да ги дават на калпак . Да не се стискат.

183

30000 еврака заплата

преди 3 години

Баси!Голема пиянка е тази Сталинка.Иначе защо говори във множествено число?

182

Анонимен

преди 3 години

То пък сега нашия стандарт на живот е много висок , оставка на тиквата

181

Роза

преди 3 години

Реплика от исландския филм "Капан"- Всички политици лъжат хората и си крият парите."Съгласни ли сте с този цитат?Според мен той крие в себе си много истина и чудесно подхожда като отговор нагорната статия.

180

лиса алиса

преди 3 години

Я, подай ми мила мамо синьото елече.

179

до адвокат Тенев

преди 3 години

Прав сте адвокате, брате. Но той Господ такива мизерници, ако ще и английската кралица/кралици да са ги търпи само довреме....Паживьом увидем, ако е рекъл ТОЙ, каква ли ще е съдбата на настоящите ни господари и на онези, мислещи се за господари на този свят:)))

178

Анонимен

преди 3 години

Вас не ви очаква влошаване на стандарта на живот, бульо Кристалинке, ами нас, нас ни очаква....Вий политиците КОЙ знай колко с-ки имате из офшорните зони. Не, че ще видите нещо от тях после де.........но вие си бъдете спокойни, че сте затурили и за пра-пра-унучетата:))))

177

Поручик Ржевски

преди 3 години

Мда.. става чудно. Световния елит съсипва малкия бизнес за да ни пази от ежегодните грипове. Най-богатите са станали още по-богати. Останалите.... супата.

176

Анонимен

преди 3 години

Че накъде повече ще се влошава качеството на живот за българите? Храна, вода, лекарства - всичко е 18-то качество.

175

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявайте, премиите за такива като нея дори ще се увеличават, но тя все пак е дипломат, казва очаква "ни", разбирай очаква "ви".

174

4epa

преди 3 години

КАТО НЯМА ДА ИМАТЕ ГОЛЕМИ ПРЕМИИ ЛИ ГОСПОЖО ГЕОРГИЕВА !!!!!!!!!!!!!

173

къшш

преди 3 години

Тая отврат и предните и колеги не стига че ДЕиндустиалзираха половината свят вкл. България и Щатите, но и имат наглоста да предвиждат развитието на тяхното творение ковид. Не случайно Тръмп има големи мераци да затвори тая фирма.

172

Анонимен

преди 3 години

Западната система се провали, нужен е приток на евтини ресурси за да продължи да съществува. Има само два изхода - ресурсите са в Русия и война с Русия или масово намаляване на потреблението, фалити и обедняване на населението.

171

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), и които могат да унищожат всяка цел във всяка точка на планетата. Никой в света в момента няма такива оръжия.

170

Анонимен

преди 3 години

На одной из встреч Владимира Путина с клубом "Валдай" Президента России спросили: - Говорят, вы же можете уничтожить США примерно за полчаса. Владимир Владимирович на несколько секунд задумался и ответил: - Вообще-то быстрее...

169

До 179

преди 3 години

Не бъди толкова сигурен, че ще се дадем лесно на Русия.НАТО може да ги опука за нроматив.

168

ние виждаме

преди 3 години

- закрити 1200 училища в последните 30 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева