68

Заев Нъцкито

преди 3 години

Вето и пълен блокаж на фалшификаторите на историографията.

67

Тоше

преди 3 години

Вето за промитите мозоци во МКД.Довчера беа ***. До 1945-тата година.

66

Кирилов

преди 3 години

Само вето може да оправи нещата.

65

Вето

преди 3 години

ВетоНяма как да се откажем от истинската история..,

64

Неизбежно вето

преди 3 години

Вето и според мен е задължително.

63

Анонимен

преди 3 години

Тези още се въртят като шугави .Гърците ви написаха изрично за езика ,че е "македонски "както е регистриран през 1976 г.,но със забележка ,че принадлежи към южнославянските.Демек ,не към античните,да се знае разликата.Но Заев сега се пъчи затова,че името на езика остана,но забележката я премълчава,а тя е от значение.Айде стига с тази идентичност скълапена от Тито и други Вождове.А договора с БГ е затова чрез него да се решат споровете,а не в момента на подписването.

62

Анонимен

преди 3 години

ЕС през крив макарон. Ама мнооого крив, по-крив от главата на Пендаревски кривозурлатия цайс дори.

61

ВЕТО!

преди 3 години

ВЕТО! ВЕТО! ВЕТО!

60

ПроСоТо

преди 3 години

До до 63забележката ми беше за ЕЗИКА,НЕ визирам етноса!/..и не,не съм гледал нито "Шотландски боец",нито "Ирландски боец",нито "Каталунски боец"..Но не знаех,че това е важно../

59

Бай...

преди 3 години

Мен не ме интересува какво до преди три години не са могли да кажат мекетата.

58

Анонимен

преди 3 години

Кво ги дандуркате тия!Те шип..търите ще им видят сметката!

57

Минаващ

преди 3 години

В.Е.Т.О.

56

Пилето

преди 3 години

Трябва да сме твърди с истината и историята!ВЕТО!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Отрежете ги за ЕС! Не ги пускайте в ЕС!И Германия да не се меси в нашите проблеми и междусъседски отношения! Щом Гърция може да спира 10 години Македония,защо България да не ги блокира,след като по закон трябва да си оправят отношенията със съседите,преди влизането в ЕС?

54

до 63

преди 3 години

Абе ти чуваш ли се?Шотландци и англичани са различни етноси, по стечение на обстоятелствата са обединени след войните между тях,присвоена територия.Може би си гледал филма "Щотландси боец !А на нашите ширини,след 1944 г. цялата българска история при съседите е превърната в македонска ,тотално изопачена до степен като четеш да се чудиш как е възможно!Но ,да възможно е,сърбите са в основата и малтретирането.Никоя друга нация от бивша Югославия не е изтрила корените си,само в Северна Македони

53

Анонимен

преди 3 години

Що е маке,все е ла.но!Заев говори като човек който като ,че ли не познава историята,"да оставим на комисиите"!Али,бали,но не оставяте на комисиите,особено вашата,а пречите и не им давате възможност да се установи истината.Кой измисли всички лъжи в учебниците,да възпитават децата в омраза към българите, да стъпчат паметта на дедите си.Политичесто братоубийство за разединение и преследване на хората с българско самосъзнание.Докога? Време е за ДНК тест,не че не знаете ,но отново!

52

ПроСоТо

преди 3 години

ама каква е тая дивотия?За какво са дърлат двете страни?..Нали признаха "Северна Македония" за държава?..Какво повече искат?Какво значение какъв е езика,на който се говори там?..Какъв е шотландския?-Английски,или шотландски?..Какъв е осакатения американски?-"чист английски",или "местен американски"?..Що за дивотии разиграват?..-И ония,и ние?..Чий бил Гоце /Делчов,не Първанов/?....Абе ей,***,Гоце Делчев принадлежи НА ИСТОРИЯТА!!!..Що запримати сте като не разбирате това?!

51

Икономист

преди 3 години

До ммм???!

50

Да, ....

преди 3 години

Ние българските интелектуалци настояваме във всеки голям град да бъде открити и ...почетни консули на Република Македония.

49

Икономист

преди 3 години

До ало_o_o ..!Виждам, че има доста "македонци" тук и то с добър правопис на Български:) Сещам се за една, чужда за тях поговорка (Българска): Храни куче, да те лае! :) За лингвистите нека отбележа, че езикът е най-неподвластен на политиката (дори и "македомският", приет с декрет). Замислете се: падежи има във всички "славянски" езици, без Български и? Пълен и непълен член няма в никой "славянски" език, без Български и? Можете да продължите и сами:)