162

Анонимен

преди 3 години

***! Продължава да раздава държавни пари на мазните попове!

161

Анонимен

преди 3 години

Голяма вина за това носи и катастрофалното управление на корумпираната партия ГЕРБ._----Мда, крадат еврофондове, затова парите от ЕС нещо запецват и хоп 5 милиарда пак дълг.

160

Хмм

преди 3 години

И къде ги видяхте тези помощи? Аз за моите деца помощ йок. Защото нали съм си плащал данъците ама защото работя и никакви помощи не дават. Само на едни индийци раздават и на хора с ниско образование дето само знаят да се лашкат ама не и да мислят

159

Анонимен

преди 3 години

Еми, има в чекмеджето достатъчно и за тонки и за дьрадонки.

158

Тонката

преди 3 години

До Анонименпо 50 лв взимам:):):)

157

Анонимен

преди 3 години

175, къде е мизерия по-точно? Бил ли си скоро във страните от Вишеградската Четворка или Естония? Ако говорим за държави-членки на ЕС, мизерия остана само в България и малко в Румъния. Голяма вина за това носи и катастрофалното управление на корумпираната партия ГЕРБ.

156

Даскала

преди 3 години

Борисов , вие умеете да делите и да раздавате от нашите пари, но ние искаме да си ходите и да върнете "ВАШИТЕ" пари на Държавата!Защото са крадени , не са ваши!

155

Анонимен

преди 3 години

До Тонкатаразбираш ги надниците за клакьорстване ти, колко вземаш на постинг?

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонименти продължаваш да настояваш за западните капиталисти. всъщност, единствените места, където се работи сносно са западни офиси в България, българските работодатели са основно лакомни ***. а соца ни беше ширпотребен, не можехме нищо на световно ниво. земеделие? износено на гърба си от поколението било активно през 60-те и 70-те, бъхтеха по нивите с мотиките като невидяли, после едва си плащаха лекарствата. заради мутримилиционерите узурпирали БГ

153

Анонимен

преди 3 години

В цяла източна Европа сега е мизерия в сравнение със соца, само Белорус която остана с Русия си запази стандарта на живот от соца и там живеят нормално. И навсякъде в източна европа им разправят, че комунистие и ДС или както е било службата за сигурност там са виновни, капитализма и демокрацията са най-добрата система.

152

Тонката

преди 3 години

А на протеста 200 човека от които половината на надник:):):)

151

Анонимен

преди 3 години

А сега когато в България всичко е собственост на западни господа капиталисти, защо България е първа по смъртност света и мизерна като държава от третия свят. Западните капиталисти и те ли са комунисти?

150

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми да си бяхте довели сърове и мистъри да ви правят капитализма.

149

Анонимен

преди 3 години

До Анониментака е, но соца си отиде отдавна. руснаците решиха, че не им се играе повече и той се гътна. последва диващина, организирана от родните тайни служби заедно с приятели от руските. октопод има повече от млн декара собствена заемя, руски пари. кажи ми кое предприятие продадено на безценица на западняци? всички са взети от наши ченгета, някои продадени после, повечето фалирани от некадърност

148

6 милиарда

преди 3 години

6 милиарда за стари американски самолети, а в същото време правителството тегли 5 милиарда заем за да плаща пенсии и заплати на чиновници!

147

F-16

преди 3 години

Бойко, а колко милиарда дадохме за осем стари американски F-16, и още колко милиарда ще им дадем?

146

Анонимен

преди 3 години

Еврозоната няма нищо общо. Не беше преди и след ЕРМ2, а беше преди и след протеста. Това е популистко харчене, или поне говорене, с което цели да го преизберат, за да може корупцията да продължи. Само се запитайте щом дава тези пари сега, в тези тежки условия, колко много не е дал преди Ковид19, т.е. парите които ГЕРБ са откраднали. Колко такива чекмеджета пълни с пари от подкупи има, колко апартамента са взети от партийни функционери и т.н. Това е най-корумпираната власт която съм виждал.

145

Анонимен

преди 3 години

Соца не е рухвал, бъгларите не го искаха, е сега ще видят какво е капитализъм, как ще стават капиталисти другите да им работят. Още много години ще работят като животни за капиталистна и ще се тресат от страх да не загубят работата си защото тогава остават на улицата и без препитание за себе си и децата си.

144

Анонимен

преди 3 години

боко подпомага английските наркоманчета с по 30 ? на седалка ,а на българите казва няма пари за македонски пенсии .Друг път ;) Подпомагат те ама английските наркомани .

143

Гугю гулю гулю

преди 3 години

Ало мисиирките няма ли да го питате за 603 та заразени, че не се сеща.Какво търсите или ви е подбрал от конкурси за ***.