172

И

преди 3 години

Проф. Балтов: Коронавирусът е създаден с лабораторна намеса

171

Марци

преди 3 години

Разката ни вярата в компетентноста на специалистите изучавали микробиология.Само на мен ли ми прави впечатление,че анализите и откритията на специалистите по вирусни и инфекциозни заболявания във връзка с ковид 19 се базират на статистически данни,а не на лабораторни изследвания.Лошото е,че тяхната некомпетентност върви редом с безочлва наглост.

170

Трол

преди 3 години

Заприличахте на блиц. Що за език? Освен това статията е подвеждаща! Много далече от добрите журналистически практики.

169

Анонимен

преди 3 години

"препарат" - това да не е някакво веро за миене на чинии?А на авторката (след като ме изтрие) препоръчвам да си преглежда статиите за правописни грешки или да си инсталира word със spellcheck ако я мързи да чете какво е сътворила.

168

Анонимен

преди 3 години

Долни лъжи. Болниците навсякъде по света са празни

167

Анонимен

преди 3 години

Тогава накарай Мангъров да го направи .....-----Какво да направи, кой е Мангъров и какво общо има с това, за което говорим?

166

Анонимен

преди 3 години

Факт е че има повече хора в болниците и дори критично повече някъде. -----Не е факт.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177"Да, точно такъв репортаж би ме убедил."Тогава накарай Мангъров да го направи .....

164

До 176

преди 3 години

Глупав и нелогичен коментар.Факт е че има повече хора в болниците и дори критично повече някъде. Значи има причина . И да ,- дори само 5- 8 % от населението да не може да се справи с вируса в домашни условия -това е страшно много за еднократен пик . Няма страна която да поеме близо 10% от населението си в болниците си

163

Анонимен

преди 3 години

Какъв "репортаж" искаш да ти направят, да влязат вътре в карантинирано отделение ли? -----Да, точно такъв репортаж би ме убедил.

162

Анонимен

преди 3 години

И защо сега в интензивни отделения за 2 или 3 пъти повече хора?------В интензивните отделения не лежат болни от коронавирус, а лежат болни от други болести, при които случайно е открит и коронавирус.

161

Анонимен

преди 3 години

тоа пъ

160

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Търсим доброволци!Може ли да дойдете в Пирогов!?Вместо да пляскате щуротии тук - да свършите нещо. Имаме работа и за неквалифицирани.Надяваме се да не се откажете след първия час! Вие сте СилниВие сте Умни!Моля Ви - елате - имаме нужда от доброволци!Ако се разболеете - ще Ви лекуваме с предимство!

159

COVID-19

преди 3 години

ВСИЧКИ СТЕ MOИ!Пожелайте си по нещо!

158

....

преди 3 години

Не виждам какъв е проблема на Източна Европа ??? За десет месеца 1000 починали, ами на Тракия за половин година си отиват доста повече. Определено или генетиката ни се справя добре с това заболяване или БЦЖ върши някаква работа, но действително сме пощадени в сравнение с някои западни държави. Дано Бог продължи да е така благосклонен към нас, защото определено няма на какво друго да се осланяме.

157

Анонимен

преди 3 години

До ИМПЕРИАЛИСТНе знам на кой пишеш, ама и аз да кажа нещо. ПиСи Ар теста ти казва, че си заразен и ако не си достатъчно устойчив - ще м-р-е-ш. Лоша диадноза, да *** е-б-а...

156

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 3 години

Доценте, а обясни какво показва ПиСиАр теста??? Единствено, че в организма има възпалителен процес, нищо повече!!! Всичко друга са гнусни и нагли манипулации!

155

Анонимен

преди 3 години

Май сайта е наел некадърни писатели и модератори, които трият всичко наред, без да четат. Нормално за младежи, които са си взели матурите с оцветяване на картинки.Да попотам ***: Вие образ и подобие на работодателя си ли сте или просто човек е наел некадърници?

154

Анонимен

преди 3 години

Сайта краде Новините на други Медии , щото няма друг начин да съществува

153

Анонимен

преди 3 години

До кефДТ и Б УГЗ.Вервам, че ще си щастлив!