17

И.Б.

преди 3 години

Пипайте замразената храна с гумени ръкавици за еднократна употреба. След това ги унищожете.

16

Ааа да бе

преди 3 години

Значи като учих епидемиология в университета си имаше определение за вирус - патоген, който е неактивен и се размножава и 'живее' само в жив организъм.Как така жив ковид вирус върху опаковка, тоест не е вирус сам по себе си, а нещо изкуствено създадено. Вирусите извън човешкото тяло не са 'живи'.

15

PULP FICTION

преди 3 години

При -22 градуса вирусите стават като сачми за нанолагери, обаче купувачът на заразената храна понеже е бягал от час по физика като малък, не се е сетил да наведе опаковката, та топчетата да се отърколят. И час по-скоро да напусне района защото като се затоплят те се втечняват и се сливат отново в един голям ВИРУС ТЕРМИНАТОР.Извод: ако ще бягате от часовете в училище поне ходете на кино и гледайте хубави филми.

14

PULP FICTION

преди 3 години

При -22⁰С вирусите стават като сачми за нанолагери, обаче купувачът на заразената храна понеже е бягал от час по физика като малък, не се е сетил да наведе опаковката, та топчетата да се отърколят. И час по-скоро да напусне района защото като се затоплят те се втечняват и се сливат отново в един голям ВИРУС ТЕРМИНАТОР.Извод: ако ще бягате от часовете в училище поне ходете на кино и гледайте хубави филми.

13

Мармот 19

преди 3 години

"Откриха COVID-19 върху опаковка на замразена храна"Сто процента опаковането е извършено от един мармот използващ слююнка от ухански прилеп за подлепване.

12

Просветен

преди 3 години

Глупости!

11

Анонимен

преди 3 години

Не се уточнява каква е била замразената храна.Ако е било замразен прилеп няма да е изненада.Вече не е сигурно че вируса се предава във въздуха и чрез тесен контакт.

10

Анонимен

преди 3 години

Ние сме пьк океи мерки не взимаме та какво остана опаковки да иследваме - кои отцелее халал да му е

9

Ямболски цървул

преди 3 години

Хайде сега И с пропагандичката,че издържа на ниски температури!

8

до 1313

преди 3 години

Грамотния, мнение се дава, не се взема!

7

ист

преди 3 години

Теорията на Томас Малтус трябва да се учи в училище. Накратко - производството на блага се увеличава в аритметична прогресия, а населението се увеличава в геометрична прогресия.Понеже хората не могат да се регулират, намесва се природата - появяват се нови неличими болести, които намаляват човешката популация до нормално равнище.Изводът - един по един ще се заразим, и ще се намалим.

6

Анонимен

преди 3 години

От къде е внесена храната,кого прикриват?Какви бяха тези прилепи,че цял свят пламна.

5

1313

преди 3 години

ХОРА,ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ПРАВОПИСА !!!ЗНАМ ,ЧЕ СЕГА ВСИЧКИ ЩЕ НАСКАЧАТ С ''ТОВА ЛИ ТИ Е ПРОБЛЕМА..''АМИ ,ДА ТОВА МИ Е - НЕГРАМОТНИЦИ ВЗЕМАТ МНЕНИЕ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ..

4

наблюдател

преди 3 години

Значи вече продават ковид-19.

3

Анонимен

преди 3 години

Бе стара ли е,нова ли е,не знам!Но знам,че тая простотия с вируса,дето я направиха китайци и американци ще плащаме всички!Включително и едеотите,дето се направиха на Господ!

2

върху опаковката

преди 3 години

Всеки може да го сложи , кога е била замръзена стоката ? При колко градуса е замръзена ? Колко пъти е местена стоката ?

1

Анонимен

преди 3 години

Стара новина, от преди няколко месеца.