65

Не е

преди 3 години

Лекуван правилно утрепан е от колегите си.

64

аз-ът

преди 3 години

аз вече наистина почвам си мисля, че яко някой се опитва да ни зомбира. Да починал е добър лекар (така предполагам, не го познавам, може и да не е ббил чак толкова добър), да вируса е опасен. И? КВО? Да се затворим, да ни се насади страх и зависимост? Да заебем живота, мечтите, правата си? Овце в кошарата? Оруел 1984? Еми нема стане ! КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ ВИРУСА ДА НЕ ИЗЛИЗА БЕ ! ИЗОЛАЦИОНИСТИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦИ СЕ РАЗБРАХМЕ БЕ, КИБИК ДО ПЕЧКАТА, ППЪРДЕЛ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОТТА, АМА НАС НИ ОСТАВЕТЕ БЕ

63

аз-ът

преди 3 години

Добре къв е смисъла на подобни статийки. Да има вирус. Да истинкси е. Да умира се от него. И? Кво да правим ? Да се затворим, да не излизаме от вкъщи? Да спрем да живеем? И това живот ли е, за кво се пазиш? Да съществуваш? Да има индивиди, асоциални семейства, на които това им е всекидневието и без вирус. Живеят сами за себе си, никой не идва, никъде не ходят, работа-вкъщи, работа вкъщи, пърдел пред телевизора... ама има и нормални хора. И КВО ДА НАПРАВЯ КАТ ИМА ВИРУС И КАТ СЕ УМИРА?!

62

probi

преди 3 години

При подобни загуби, на уникални хора и специалисти, все повече и повече се питам: що не вземат Добрите Висши Сили и Енергии във Вселената да си приберат всички крадливи политици и бизнесмени , корумпирани до мозъка на костите си защитници на държавата и народа, педофили......., че да прочистят този святи цялата земя да си отдъхне и да поеме по правилния път.54838

61

Анонимен

преди 3 години

До *** Ветеринарните лекари лекуват говедата.

60

Питър

преди 3 години

60 коментара и само 2-3 изказващи съболезнования и съжаляващи за загубата на такъв специалист, чиято мисия е била да помага за раждането на българчета, за да не се затрие тоя ***, *** и загубен народ. Вечна му памет на доктора, с ковид или от ковид умрял няма значение. Българите и без ковид ще си умрат *** и прости, бълващи отровните изпарения на *** си черепни кутии в интернет

59

Питър

преди 3 години

До СократисЗащото без този вирус много хора с хронични заболявания и състояния биха могли да продължат да живеят, някои дълги години

58

Питър

преди 3 години

До Анонимен 57Да, ще е "още по-мутирал", но всяка следваща мутация отслабва смъртоносната сила на вируса, защото и той се опитва да се приспособи и да не убива приемника си...

57

Говеда

преди 3 години

Като починат докторите, кой ще Ви лекува?Алчния Мангъров ли ще ви лекува или глипаците на БКПСпрете, като нямаме възрастни хора за къде сме?

56

Анонимен

преди 3 години

още в началото на пандемията тръмп каза че 80 процента от населението на земята ще бъде заразено , а колко ще загинат е божа работа , за съжеление ще излезе прав , въпроса е от тук нататък човечеството как ще съществува , защото при следваща вълна на корона вируса ще бъде още по мутирал , единственното което можем да направим е да спазваме носенето на маски и ограничения за събирания и прочие , не мисля че затварянето на градове е толкова успешно, но друго не може да направим

55

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Бил е болен от други работи.

54

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКато пиеш уиски с кола се напиваш. Като пиеш джин с кола се напиваш. Като пиеш водка с кола се напиваш. Извода е че колата напива.

53

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Ти си бил мнооооого т.ъп бе, *** скапан!!!!!!!! Маски се носят от лекарите от десетки години!!!!!!!!!!!!! Аман от ол.игофрени без грам мозък!!!!! Защо тормозиш планетата с жалкото си съществувание?!!!!!

52

Анонимен

преди 3 години

До Ти да видишПоловин българия като избира оправници да ги оправят вместо управници да ги управляват така ще е.

51

Анонимен

преди 3 години

За ко,вид,ио.тите няма спасение. Дори да ги хване вируса, дори да умират от него ще твърдят че някой им е направил лоша магия. Силата на пропагандата е огромна. Може да те накара да повярваш във всичко.

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Има доста лекари починали заради Ковид, а те носят маски непрестанн! Извод - не Ковид убива, а маските ! Не носете маски и ще бъдете живи!

49

Анонимен

преди 3 години

До СократисНе, няма страх. За мен обаче е ясно, че без Ковид тези хора щяха да са живи все още. Дори и няколко месеца да ти скъси живота, особено за един възрастен човек, това вече е огромна загуба. Би могъл да видиш внуци, например. В съвременната цивилизация човешкият живот е върховна ценност. За съжаление, в България не е.

48

анон

преди 3 години

жалко за човека. не го познавам лично, но от това което съм прочел за него- голяма загуба...

47

Триото сее зараза

преди 3 години

Божков трябваше да проведе кастинг за по-качестврно Трио - на сегашните, винаги по очите им личи, че лъжат и самите не си вярват на лъжите! Такива пари обаче не са за изпущане - стараят се хората според възможностите! Има хора, които цял живот са заработвали лошо миришещи пари - просто не могатда различат миризмата им от своята!

46

Сократис

преди 3 години

В началото на епидемията казваха, че хората са починали от коронавирус.Сега, се корегираха и Не, хроничните заболявания станаха придружаващи а коронавирусът основен, а коронавирусът стана придружаващ и катализатор на хроничните, което е и правилното обяснение.Защо тогава, продължават със дебилните заглавия "Коронавируса погуби, затри, помля" и т.н ? Това е недостойно, цинично, нагло и подсъдно!Невежеството не е оправдание, когато се извършва масова заблуда и манипулация, и когато се всява страх!