92

Анонимен

преди 3 години

освен ти и борисовската шайка други лузъри не виждам, то в БГ мутрите и крадците ги смятат за успели, бре и мутренска логика.Ама такива не можеш ги убеди че са престъпници а просто си ги пращаш в затвора както им е полага и не се обясняваш. Аз искам затвор за такива "успели" па те нека си обясняват какво си искат, могат и от килията.

91

EU

преди 3 години

100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапваните от мутренските медии Кри-Сталинка Георгиева "Свети отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР бутик Болшевик, четирима евроТъпутати и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.

90

do 96

преди 3 години

гражданската е между 2 лагера, а не между власт и недоволни, това цели Вожда ти, изучил го е в учебниците, това им пише като не може да разкара протестите с власт как удобно "другите" граждани да се намесят. Вече е подготвил разни борчета, кечисти и ги надъхва(с повечкоо пачки и постове), какво пак не ти е ясно освен че си куха герберска тиква.

89

Анонимен

преди 3 години

Ренета беше в тандем с ген ЦОков от ВВС кандидатка за ПрезидентКълбото се разплитаВВС.-Радев -РенетаСамо че много се е алкохолизирала тая

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Сори, човеко, никой не ти е виновен, че си лузър...

87

Анонимен

преди 3 години

много удобно- протестиращите били неудачници,а виж ти властта били успелите,ти да видиш.що така подлизурковците решихте че сте "успели". Значи нова ТВ на борисов като изхвърли критикувщите го тези хора са нудачници,а тия дето мазно му се подмазват и останаха те са успели.Е, за нас всеки който застане открито срещу властимащ е герой.Значи като пратиш полиция с каски, шлемове, палки, водни оръдия е цивилизовано, а като хвърляш яйца не е.Ето затова е важно такива гнусни твари да ви махнем, вие сте тумор и трябва да се изчисти..

86

До 57

преди 3 години

Не бе, такива като вас и майките си ще пратят на първа линия , само и само да се доберат до властта !

85

Анонимен

преди 3 години

Ренета беше от квотата на ДПССега -"лице на протеста"Страдалката ми тя.

84

Анонимен

преди 3 години

До 90Ми нямаш грижи, пич! Излизаш на площада, меташ някоя и друга бомбичка по полицаите и те ще ти спретнат пехливанска. *** мисля, че ти си от тези ***, дето стоят пред компа и тракат по клавиатурата колко са ербаб, малко преди жена им да ги подгони с чехъла, че не са изхвърлили *** :D То ако имаш истински пехливани до сега Борисов да е подал оставка, *** има само мъже по пеньоари...

83

Анонимен

преди 3 години

Ренета Инджова, вицепремиер от времето на Зелю Зелев, пълен смях, номенклатурни величия от половин век, това ли са ви водачите на протеста бе?!Ми сложете и някой от Татово време или от времето на Жан Виденов и Нора Ананиева.

82

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се е напукала до припадък с бира и да е паднала по някои стъпала, знаем как стават тия неща.

81

Анонимен

преди 3 години

аз няма да измъквам борисов с оставка, мястото на престъпнииците е в затвора, а не след карденето да си гледа блажено старините. Като започнете да прилагате закона за всички еднакво тогава ще спрем протестите. как се размина на горанов с оставка и си живерка, за него закони няма, или с тяхната прокуратура ги прикрият и измъкнат от наказание.Не ставе така, Скачахме за правова държава, не за вечна и недосегаема власт.

80

Анонимен

преди 3 години

Протеста се състои от сбирщина неудачници, които явно сами не могат да постигнат нещо, с което да бъдат доволни от самите себе си. Какво може да се очаква от хора, чиято сила е да хвърлят яйца, домати, риба и какви ли не други *** извадени от мръсните кофи. Жалко, че подведоха една малка част от "умните" и "красиви" млади хора.

79

do 87

преди 3 години

разбира се че отиваме на пехливанска,какви избори те гонят,фалшивите на борисофф ли? че той не губи време бе, вече накупи сума ти гласове,ама с чужди пари, не с негови, какви избори те вълнуват. Пехливанска на живот и смърт, кой оцелее оцелее, доволен ли си.като оцелееш кеф ти власт вечна и спокойна,*** долна.Като не се махаш това е, от тебе избори не искаме,щял пак да е борисов, аре у централния,от мен раираната пижамка

78

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧе кой иска да бие алкохолици? Те сами се бият :D

77

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ренета Инджова,че не отстъпи от позициите си и не се страхува да застане срещу властта.Иначе не е изненада, не е случайно,за нея винаги има залепени едни слухтящи,едни дето не я изпускат от погледа си, "загрижени" такива едни...

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Аз пък не искам да се пръждосват! И ко праим ся? Ти искаш, аз - не! Можем да си спретнем една пехливанска, можем да се плюем, можем и да се замеряме с павета. *** някак по ми идва да си ги премерим на изборите, а? Не че имам нещо против да бийна някой изтрещял протестер, дето плюе и хвърля кво ли не, но съм цивилизован човек.

75

Анонимен

преди 3 години

Какито е прекалило с огнената вода и станала белята.

74

Анонимен

преди 3 години

абе какво ми разправяте какви били БСП, каква била мая, слави и др.,нали 11г на власт е герб и виждам какво прави, какво ме интересуват предишни. Искам сегашните да се пръждосат заедно с продажниците дето им слугуват.Затова няма да се оправим щото българите сме нагаждаческо, подлизурско племе, продаваме и мама и тати само да сме с управниците,така че тия мижитурки са вредните за България.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82И кой ще направи гражданска война бе,шушон?И защо да я прави?Ти ли ще я правиш?Я си кажи къде те стяга съчмата!?